Asder Üye ve Gönüllüleri İftarda buluştu

Adaleti Savunanlar Derneği'nin geleneksel iftar yemeği Üsküdar Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde gerçekleşti. Üsküdar Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda ASDER Yönetim Kurulu Başkanı olan Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın daveti üzerine bir araya gelen ASDER üyeleri ramazanın ve iftarın zengin manevi hissiyatını birlikte yaşadı.

İftar yemeğine ASSAM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi, Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka, ASDER Ankara Şube Başkanı Hüseyin Uludağ, Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk, gazeteci-yazar Sabri Balaman, STK Temsilcileri, İDER Vakfı üyesi Fırat Tarhan başta olmak çok sayıda ASDER üyesinin yanı sıra 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan gaziler katıldı.

Yemeğinin ardından söz alan Prof. Dr. Nevzat Tarhan, 15 Temmuz Darbe Girişimini’ nin Türkiye’nin başına gelen en kötü olaylardan biri olduğunu söyledi.

Konuşmanın ardından Adnan Tanrıverdi de darbe girişimine engel olmak için sokağa çıkıp, mücadele eden bu esnada yaralanan ve Gazi olan Gürsel Pembeçiçek’e 15 TEMMUZ ONUR ÖDÜLÜ takdim edildi.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan da bir başka darbe girişimi gazisi Murat Karakoca’ya ASDER adına ONUR ÖDÜLÜ  plaketi takdim etti.

 

Eşleri ile birlikte 300 ün üzerinde üye ve gönüllünün bir araya geldiği Asder iftarı coşkulu geçmiştir.

Son Düzenlenme Cuma, 29 Ekim 2021 02:26
-->

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...