ŞUBAT 2018 ASDER (Genel) FAALİYETLERİ

# Şubat ayı; Asder’in kuruluşunun temel sebebi olan 28 Şubat etkinlikleriyle dolu bir dönem olarak, Genel merkez ile tüm şube ve temsilciliklerimizde dolu dolu yaşanmıştır. 28 Şubatın unutturulmaması ve kamuoyunda gereken duyarlılığın temini ve genç neslin, yaşanan bu POSTMODERN DARBE’den haberdar olması için, MİLLİ İRADE’ye “BİR DAHA ASLA” darbe yapılamaması adına çalışmalar organize edilmiştir. İşte bu bağlamdaki faaliyetleriden bazı örnekler:

GENEL MERKEZ

  • Şubat ayı başında, Asder camiasında yapılan duyuru üzerine müsbet dönüş yapan 703 eski asker arkadaşımızın, Afrin harekatı nedeniyle TSK’da cephede görev almak istediğimiz liste; Ankara Şb.Başkanımızın da hazır bulunduğu bir heyetle ASAL D.Başkanlığına resmi yazı ile teslim edilmiştir.
  • Gn.Bşk.Yrd. Necmettin Keleş Bey Asder adına; 2 Subat 2018 Cuma Saat: 11.00

Halic Kongre Merkezinde TGTV’nin organize ettiği “ORTAK VICDANIN SESIYIZ,TEROR SURUSUNE KARSI TEK YUREGIZ” BASIN TOPLANTISI’na katılmıştır.

  • 12.16 Şubat haftasında ve 23 Şubat tarihlerindeki 96….102. celseleri devam eden BÇG davası Ankara Adliyesindeki duruşmalara, ASDER-THD-28 Şubat Öğretmenler Platformu katılımlarıyla İstanbul’dan kaldırılan otobüslerle gidildi.
  • 8 Şubat: Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASSAM), Üsküdar Üniversitesi  ve Uluslararası Savunma Danışmanlık Şirketi (SADAT)’ın işbirliği ile Özel Askeri Şirketler Paneli düzenlendi.
  • AA 28 Şubat özel programı kapsamında, özel röportaj veren bir grup arkadaşımız oldu.

AA muhabirinin sorularını cevaplayan Fidan, 28 Şubat sonrası yaşananları, ASDER'in kuruluş ve çalışmalarını anlattı.

  • 28 Şubat: Çağlayan adliyesi önünde, 28 Şubat Basın açıklaması yapıldı.
  • Genç Asder’in planladığı “Adalet Okulu” projesi hayata geçirildi. ÜÜ’de ilk ders için protokol imzalandı.

 

BURSA

AFRİN harekatı başlayınca ülke çapında Fetih suresi okuma kampanyası başlatıldı:İlk hedef 100 bin Fetih tamamlandığında Ankara da, Beştepe Millet Camiinde toplu dua yapacağız. Başkomutanımızın da duaya icabet etmesi için girişimde bulunulacaktır.

  • 14.02.2018 : Bursa 28 Şubat Platformu olarak önce Hacı Bayram-ı Veli Caminde sabah namazını kılıp Ordumuzun muzafferiyeti,milletimizin birlik ve beraberliği için duayı müteakip 28 Şubat davasını takip için Ankara Adliyesi önünde tarihe not düşen resim karesine girdik.14.02.2018
  • 17.02.2018: Dün,20 sene görev yaptığımız askeriyede nizamiyeye dahi girmemiz yasak iken...

Bugün, bir öğretmen olarak Başkomutanlıkta general,pilot ve çeşitli görevlere yükselmiş öğrencilerimiz tarafından ağırlanmak.....

  • 19.02.2018: 28 Şubatı Unutma...

Dün,Asker oğlunun yemin törenini tel örgülerin arkasından izleyen analar...

Bugün, afrindeki mehmetçiğe destek için askerlik şubelerine koşuyorlar...

  • 23.02.2018: 28 Şubat'ın 21nci sene-i devriyesinde İnsan Haklarından Sorumlu Ak Parti Gn.Bşk.Yrd Ravza KAVAKÇI hanım Bursada misafirimiz oldu.
  • 24.02.2018: 28 Şubatı Unutma...

Çevik Bir 1nci ordu komutanı...Orhan Taşanlar Bursa valisi...

Yeşil İHL'de öğrenciler başörtüsü gerekçesiyle derslere alınmazlar...Aylarca direnirler okulun bahçesinde...Aç ve susuz...Joplanırlar, dayak yerler ama yılmazlar...Onlardan her biri van minüt derler...ABD'ye,israile ve yerli uşaklarına...Herbiri kendi geleceklerini feda ederler...Çoğunun devamsızlıktan kaydı silinir...Ama mücadelelerinden vaz geçmezler...Bir milletin geleceği onların küçük omuzlarına yüklenmiştir...

Ve kazanırlar...Onlarla birlikte Türkiye kazanır...Onlardan çok az bir kısmı eğitimlerini tamamlayabilir...Kimi avukat,kimi doktor ve kimide öğretmen olur...Ve onlardan birisi müdür olur, başörtüsü sebebiyle alınmadığı okuluna...Ve başörtülü müdür..

O müdürün bugün (23.02.2018 Cuma)Çok ama çok önemli misafirleri vardı...

28 Şubat sürecinde küçücük öğrencilerine kol kanat gerdikleri için mesleklerinden uzaklaştırılan öğretmenleri ile...Kendi geleceklerini feda ederek bir milletin geleceğinin önünü açan dönemin küçük dalgakıranları...

Çevik Bir mi? Başörtülü avukatlar ve başörtülü müştekilerin huzurunda yargıya hesap veriyor...

Orhan Taşanlar ise... Belki de " hakkımda suç duyurusunda bulunan var mı?" diye hergün gazeteleri tarıyor...

  • 27 Şubat 2018-0

Uludağ üniversitesi öğrencilerinin tertip ettiği panel ilgiyle dinlendi.

  • 28 Şubat 2018

Ömrü çilelerle geçmiş 28 Şubat platformu üyeleri yağmura rağmen il müftümüzün dualarıyla gönül yaşlarını birleştirerek gelecek kuşakların sıkıntı çekmemesi için basın bildirisini okuyor.

Bursa'da 28 Şubat Mağdurları O Günleri Anlattı

Akabinden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda resim sergisi açılışı ve basın açıklamasına geçildi.

İl müftümüzün duası esnasında 100 lerce katılımcı yağan yağmurda ıslanmalarına rağmen meydanı terk etmediler.

  • 28 Şubat 2018 tarihinde ASDER  ve 28 Şubat platformu olarak 28 Şubat'ta 28 Şubat'ın 21nci

sene-i devriyesinde  TBMM Meclis Başkanı Sn İsmail KAHRAMAN' ı makamında ziyaret ettik.1 saat 40 dakika bizleri misafir eden Sn Başkanımızla önemli  istişarelerde bulunduk. Bursa davetimize icabet edeceğini belirten Meclis Başkanımıza şükranlarımızı sunarım .Görüşmede Asder Genel Başkan Yrd. ve Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk, Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Yalçın, Bilecik İl Temsilcimiz İsmail Kaplan ile Bursa 28 Şubat Platformu Üyeleri katıldı

  • Bursa 28 Şubat Platformu Mecliste Merve Kavakçı’nın babası ve annesi ile bir araya geldi. Ayrıca 28 Şubatta Tank Hasan olarak tanınan Hasan Celal Güzel ile bir araya geldi.
  • Başbakan Yardımcımız Sn Hakan Çavuşoğlu, Bursa Milletvekilimiz Sn Müfit Aydın ve bizlere ev sahipliği yapan Bilecik Milletvekilimiz Sn Halil Erdemir beylerin TBMM kulisinde ziyaret edilmiştir
  • Ak Parti Genel Merkezinin düzenlediği 28 Şubat Darbesi ve İnsan Haklarına Balans Ayarı konulu programa Asder’i temsilen Genel Başkan Yardımcıları Dr.Hasan Hüseyin Uludağ, Arif Çelenk, Şube Yönetim Kurulu üyeleri Yaşar Yalçın, Mahmut Nedim Karakaya, Hukuk Komisyonu Üyesi Av. Bülent Demir katılmıştır.

ANTALYA

  • 28 ŞUBAT MAĞDURLARINDAN ANTALYA İL JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET

28 Şubat mağduru subay ve astsubaylardan oluşan bir grup tarafından Antalya İl Jandarma Komutanı Jandarma Tuğgeneral Cengiz YILDIZ makamında ziyaret edildi.

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Antalya İl Temsilcisi Enver ÖZTÜRK tarafından organize edilen ziyarete; 28 Şubat mağduru asker ve polisleri temsilen beş kişi katıldı.

Ziyaret esnasında katılımcılar tarafından; geçmişte İslâmî hassasiyeti olan, yerli ve millî duruşundan taviz vermeyen kişilerin FETÖ ile birlikte hangi kesimler tarafından sistem dışına itildiğinin, adeta 15 Temmuz'a nasıl hazırlık yapıldığının şimdi daha iyi anlaşıldığı vurgulandı.

Bununla birlikte; bu mağdurların hiç bir şekilde devletine, milletine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne küskün olmadığı, şu an bile verilecek her türlü vazifeye hazır oldukları ifade edilerek ziyaretin de bunun bir göstergesi olarak kabul edilmesi istendi.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Tuğgeneral Cengiz YILDIZ da grubun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Burası sizin yuvanızdır, kapımız sizlere her zaman açıktır" diyerek mukabelede bulundu.Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretin sonunda Komutanlık makamında günün hatırası olarak resim çekildi.

  • 11.Şubat : Asder, Antbirkap olarak Afrin operasyonuna destek açıkalması yapıldı...
  • Asder'i temsilen Antbirkap Genel Kurul Üyesi olarak 15 Temmuz Antalya şehidi Muhammet Oğuz Kılınç anısına düzenlenen Wu-shu Kungfu Türkiye Şampiyonası ile Birlik Vakfı'nın düzenlediği -Siyonizm' konulu seminere katıldık...

DENİZLİ:

  • 12 Şubat 2018 pazartesi günü Asder Denizli il temsilciliği olarak Denizli valimiz Sayın Hasan Karahan makamında ziyaret edilmiştir. Kendisine plaket ve Adnan Paşamız ın 28 Şubat tan 15 Temmuz a kitabı takdim edilmiş, Asder, Assam ve SADAT çalışmaları hakkında bilgi verilmiş ve görüş alışverişinde bulunulmuştur. Ziyarette Asder üyeleri Hüsnü Can, Koray Gürfidan ve Taner Türkgülsüm de hazır bulunmuşlardır. Görüşmede Adnan Tanrıverdi Paşamızın selamı da iletilmiştir. Ziyarette Asder Denizli yi temsilen destek veren kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.
  • 16 Şubat 2018 : Ankara Adliyesinde BÇG davası nda, Eski genel kurmay başkanı İsmail Hakkı karadayı izlendi.

AFYON

  • Bugün Afyon ASDER Olarak 28 Şubat ile ilgili Anadolu Ajansına demeç verdik. ALLAH(c.c)Ülkemize ve bizlere o günleri birdaha yaşatmasın inşallah...
Son Düzenlenme Perşembe, 15 Mart 2018 16:46

Resim Galerisi

-->

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...