Asder Genel Merkezi Mart 2018 ayı faaliyet özeti

  1. 28 Şubat’tan 15 Temmuz’a Darbeler konulu panel 03 Mart 2018 tarihinde Denizli’de yapıldı. Panele Hukuk Komisyonu Üyemiz Av. Bülent Demir konuşmacı olarak katıldı.
  2. 02 Mart 2018 tarihinde Ankara’da yapılan 28 Şubat BÇG davasına Yönetim Kurulu Üyelerimizden Necmettin Keleş, Av. Ahmet Taylan, Reşat Fidan ve platforma ait 20 üye ve gönüllümüz katılmıştır.
  3. ASDER  ve 28 Şubat platformu olarak 28 Şubat'ta 28 Şubat'ın 21nci sene-i devriyesinde  TBMM Meclis Başkanı Sn İsmail KAHRAMAN' ı makamında ziyaret ettik.

1 saat 40 dakika bizleri misafir eden Sn Başkanımızla önemli  istişarelerde bulunduk.

Bursa davetimize icabet edeceğini belirten Meclis Başkanımıza şükranlarımızı sunarım.

Görüşmede Asder Genel Başkan Yrd. ve Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk, Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Yalçın, Bilecik İl Temsilcimiz İsmail Kaplan ile Bursa 28 Şubat Platformu Üyeleri katıldı

  1. Genç Asder Adalet Okulu ilk dersini 4 Mart 2018 Pazar günü Üsküdar Üniversitesinde başladı. İlk derse başlamadan önce Bşk. Av.Ömer Sefa Hacımustafaoğulları Genç Asder’in hedeflerini anlatan bir konuşma yaptı. İlk dersi Süleyman Aydın Bey tarafından verildi.
  2. Genç Asder Bab-ı Alem Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Av. Ömer Sefa HACIMUSTAFAOĞULLARI ve Genç Asder Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.
  3. Asder ve 28 Şubat platformu üyeleri İstanbul’dan otobüs ile 28 Şubat BÇG duruşmasında bulunmak üzere STK.lar ile birlikte Ankara adliyesinde idik.
  4. 12/13 Mart 2018 tarihinde yapılan duruşma sonrası sanıkların tamamının savunmaları bitmiştir. Çevir Bir savunmasında, annesinin de başörtülü olduğunu dile getirmiştir. Başörtülü avukatların ve müdahillerin salonda çoğunlukta olması sanıkları rahatsız etmiştir. Yurdun çeşitli bölgelerinden duruşmayı takip edenler olmuştur.
  5. 28 Şubat davasına İstanbul’dan katılanlar Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Adnan Tanrıverdi’yi makamında ziyaret etmiştir. Dava ve günden ile ilgili bilgi alışverişi yapılmıştır.13.03.2018
  6. Asder&Assam Strateji, Hukuk, Güvenlik Uzmanları çeşitli görsel basın organlarında, Hatay’dan ve bölge stüdyolarından özellikle Zeytin Dalı Harekatını ve Ortadoğu’yu değerlendirmişlerdir. Programlara; Ali Coşar, Mustafa Hacımustafaoğulları, İbrahim Keleş, Dr.Hasan Hüseyin Uludağ, Arif Çelenk, Nejat Özden, Ersan Ergür, Halil Mert, Av. Bülent Demir , Sadık Güray Balatekin, Gürcan Onat, Yakup Evirgen ve ismini sayamadığımız isimler konuşmacı olarak katılmışlardır.
  7. 14.03.2018 tarihinde Bursa Ördekli Kültür Merkezinde 28 Şubat Sürecinde Bursa konulu bir panel düzenlenmiştir. Panele diğer üç konuşmacının yanı sıra Asder Genel Başkan Yrd. Arif Çelenk de konuşmacı olarak katılmıştır. Program ilgi ile izlenmiştir. Ayrıca 28 Şubat konulu resim sergisi gerçekleştirilmiştir. PANEL’DEN : 18 Martta...27 Mayısta...12 Eylülde...28 Şubatta... ve 15 Temuzda...dış güçler ve üst akılın hain hedefi aynıdır.

Ancak; 28 Şubatta çok farklı canice bir taktik uygulanmış ve yerli taşeronlar eliyle insanlarımızın boğazı   sıkılarak hayatlarına son verilmeye çalışılmıştır...

  1. Genç ASDER,  'Adalet Okulu' projesinin 4. hafta derslerine 24 Mart Cumartesi Günü Üsküdar Üniversitesi Merkez Kampüste devam etti. ''Osmanlı'da Kanunlaşma Süreci ve Mecelle' konulu dersleri Av.Cüneyt TORAMAN, 'Batı'da Din ve Siyaset İlişkileri'' dersini ise Dr. Erdal AYDIN tarafından takdim edilmiştir.
  2. Hatay İl Temsilcimiz Nurhan CİK 28 Mart 2018 tarihinde yeni görevine başlamıştır.
Son Düzenlenme Pazartesi, 26 Şubat 2024 22:09
-->

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...