Asder İftarı Bayram coşkusu içinde gerçekleşti Özel

Asder Üye ve Gönüllüleri İftarda Buluştu, Toplumsal Empati Ödülleri Takdim Edildi

Geleneksel hale gelen Asder İftar Buluşmaları bu yıl 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü Üsküdar Üniversitesinde gerçekleştirilmiştir. İftara Asder üye ve gönüllüleri ile STK temsilcileri ve aileleri katılmıştır.

Üyelerin ramazan sevinciyle kucaklaştığı iftar, bayram coşkusu içinde gerçekleşmiştir. İftar sunum programını GENÇ ASDER hazırlamıştır. Açılış konuşması Asder Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Nevzat TARHAN tarafından gerçekleştirilmiştir. Tarhan: Gözyaşı ve zulmün hakim olduğu dünyada Adaleti Savunanlara büyük ihtiyaç duyulduğunu, birlik ve beraberliğin her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu dile getirmiştir. Ezgiler, şiirler, genç asder tanıtım sunumu yapıldıktan sonra STK temsilcileri ile Şube Başkanları selamlama konuşmaları yapmışlardır.

Asder iftarına ev sahipliği yapan Üsküdar Üniversitesine teşekkürlerimizi sunarız.

Programda, 28 Şubat BÇG davasının açılmasından karar aşamasına gelinceye kadar beş yıl süreyle her duruşmayı takip ederek, mazlum ve mağdurların yanında olan, organizasyonlar gerçekleştiren, STK.lara önderlik yapan aşağıdaki isimlere gayretli, özverili, başarılı çalışmalarından dolayı ASDER TOPLUMSAL EMPATİ ÖDÜLÜNE layık görülmüş ve ödülleri takdim edilmiştir.

ÖDÜL TAKDİM EDİLENLER

Toplumsal Hafıza Derneği Başkanı Fatma Aydın ATAÇ,

28 Şubat Öğretmenler Platformu Başkanı Haldan GÜLTEKİN

Av. Ahmet TAYLAN

Reşat FİDAN

Necmettin KELEŞ

Osman KAÇMAZ

Kayseri Şube Başkanı Halit ERDOĞAN

Konya Şube Başkanı Mehmet KANMAZ

TOPLUMSAL EMPATİ ÖDÜLÜ: Vicdan ve insani adalet değerlerine uygun hayat süren ve sosyal sorumluluk, toplumsal duyarlılık konusundan kendilerini aşan, toplum için ve adalet değerlerinin savunulması için risk alan ve kendini sorumlu hisseden kişilere, ideolojik yapıları fark etmeksizin yapılan projelere destek veren kişi veya kurumlara verilir. Vefa, sevgi, şefkat, empati değerleri ön planda tutulur.

ASDER GENEL MERKEZİ

Son Düzenlenme Cuma, 29 Ekim 2021 02:15

1 yorum

• Yorum Linki Oruç Şahinci Pazartesi, 28 Mayıs 2018 14:36 yazan Oruç Şahinci