Salı, 20 Aralık 2016 22:57

Halep Konvoyu teşekkür ve görevlerimiz...

  1. Dünyanın insanlığını kaybettiği bir dönemde, mermiler, bombalar arasında evi  barkı yıkılan Halep’li kadın, erkek, çocuk, yaşlı kardeşlerimiz aylarca soğukta, aç, açıkta güvenli

 bir ortama geçmek için umutla beklemekte idi.

  1. İHH nın koordinatörlüğünde, Türkiye’deki sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek Halep’e Yol Açın sloganıyla 14 Aralıktan itibaren Türkiye’nin her bölgesinden hareket eden yardım konvoyları, yardımseverler, gönül birlikteliğini de oluşturarak  17/18 Aralık 2016 tarihlerinde Reyhanlı’da bir araya geldi ve muhteşem bir birlikteliğe sahne oldu. Üç bin araç ile binbeşyüz yardım tırı Hatay’a ulaştı.
  2. Bu güzel yardımseverlik aşkı ile ümmet birlikteliğinin prototipini oluşturan milletimize, Asder ve Assam üyeleri adına aracını tahsis eden, işini gücünü bırakarak kış soğuk demeden bölgeye giden, konvoyumuza ev sahipliği yapan Sakarya, Düzce  İl Temsilikleri ile Konya Şube Başkanlığına, Suriyeli kardeşlerime  toplanan yardımları götürmek için  konvoya katılan kardeşlerime canı gönülden tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunarım.
  3. 2016 yılında HER EVDEN BİR TORBA UN KAMPANYASI nın başlangıcından itibaren   ekmeğini paylaşan Asder Üye ve Gönüllüleri tarafından   18 956.-TL  Suriyeli kardeşlerimize un yardımı gönderilmiştir.   Mazlum ve mağdur kardeşlerimizin yanında olduğunuz için sizlere müteşekkiriz. Rabbimiz sizlerden razı ve sürekli sizlerle birlikte olsun.
  4. Halep’ten yüzbine yakın kardeşimiz İdlip’te yeni kurulmakta olan çadır kentlerde yaşayacaklardır. Bu kardeşlerimizin her şeye ihtiyaçları vardır. Biz ASDER olarak, üye ve gönüllülerimizden bir kez daha omuz vermelerini ve  her evden en az bir torba Un’un kardeşlerimize göndermelerini bekliyorum. Bir torba un bedeli 60.-TL. dir.

Selamlarımla.   

Prof.Dr.Nevzat TARHAN

Yönetim Kurulu Başkanı

HER EVDEN BİR TORBA UN KAMPANYASI

HESAP NUMARASI

Banka Adı: Kuveyt Türk Laleli-Ordu Cad.Şubesi

Adı    : Adaleti Savunanlar Derneği

Iban  : TR53 0020 5000 0067 7085 6000 05

Son Düzenlenme Salı, 20 Aralık 2016 23:02
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...