Çarşamba, 13 Mayıs 2009 05:19

12 Mayıs 2009 da Altunizade Eminevim de Toplandık

E.Bayrampaşa Savcısı Sayın Av. Necati ÖZDEMİR’i aylık konuklu toplantımızda misafir ettik.

12 Mayıs 2009 da Altunizade Eminevim de Toplandık

Derneğimizin düzenli olarak yaptığı konuklu aylık toplantılarından birini daha 12 Mayıs salı günü Emin Evim toplantı salonunda gerçekleştirdik. Toplantı saat 19:30 da başladı.

Sayın ÖZDEMİR kendisinin HSYK ( Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu) tarafından Savcılıktan ve avukatlıktan uzaklaştırıldığını ve bu zülüm karşısında şükür namazı kıldığını söyledi.

HSKY ve  YAŞ (Yüksek Askeri Şura) kararı ile ihraç edilenlerin efendilerin istediği gibi kahyalık yapmadığını bu sebeple ihraç edildiklerini belirtti.

E.Bayrampaşa Savcısı Sayın Av. Necati ÖZDEMİR Osmanlını son döneminden günümüze ülkemizde olan olayları değerlendirdi. Tüm olayların egemenler tarafından planlanarak yapıldığının altını çizdi. İlk insandan bu tarafa iyi ve kötünün mücadelesinin sürdüğünü ve süreceğini söyleyen Sayın ÖZDEMİR çözüm demokrasidir dedi.

Toplantının sonunda Genel Başkanımız Sayın E.Tuğgeneral Adnan TANRIVERDİ Sayın ÖZDEMİR’e konuşmalından dolayı teşekkür etti ve k bir değerlendirme yaptı. Değerlendirmesinde Kürt meselesinden ETÖ yapılanmasına güncel meselelere değindi.

Toplantı Saat 22:00 da bitti.

Toplantının resimleri için http://as-der.org.tr/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=75&catid=17

ASDER Genel Merkezi