Perşembe, 23 Nisan 2015 15:18

BAĞKUR GÖRÜŞMELERİ

Bilindiği üzere kanun çıktığı tarihe kadar Bağkur a borcu olan arkadaşların borçları silindi. Ancak kanun çıktıkdan sonraki Bağkur borçları maalesef il müdürlüklerinin direnci nedeniyle silinmemiş ve arkadaşlarımız borçlu olarak gözükmekteydi.

22 Nisan 2015 saat 10.00'da SGK Genel Müdür Yardımcısı İsmail YILDIZ Bey ile Ben ve Şahin AKDOĞAN Abininde katılımıyla bir görüşme gerçekleştirdik. Sorunumuzu kendilerine ilettik. Bizimde bulunduğumuz ortamda bizzat kendileri ilgili Şube Müdürlerini arayarak konun çözümüyle alakalı İl Müdürlüklerine talimat yazılması bildirdi ve konunun kendisi tarafından takip edileceğini de özellikle söyledi. Kanun çıktıkdan sonraki dönemde borcu e-devlet üzerinden görünen arkadaşlar takip de olsunlar bu Bağkur borçları silinecek. Hayırlı olsun.

Kerim SÜREL
ASDER Ankara Şube Başkan Yardımcısı
ASDER Genel Merkezi

1 yorum