Perşembe, 23 Nisan 2015 15:18

BAĞKUR GÖRÜŞMELERİ

Bilindiği üzere kanun çıktığı tarihe kadar Bağkur a borcu olan arkadaşların borçları silindi. Ancak kanun çıktıkdan sonraki Bağkur borçları maalesef il müdürlüklerinin direnci nedeniyle silinmemiş ve arkadaşlarımız borçlu olarak gözükmekteydi.

22 Nisan 2015 saat 10.00'da SGK Genel Müdür Yardımcısı İsmail YILDIZ Bey ile Ben ve Şahin AKDOĞAN Abininde katılımıyla bir görüşme gerçekleştirdik. Sorunumuzu kendilerine ilettik. Bizimde bulunduğumuz ortamda bizzat kendileri ilgili Şube Müdürlerini arayarak konun çözümüyle alakalı İl Müdürlüklerine talimat yazılması bildirdi ve konunun kendisi tarafından takip edileceğini de özellikle söyledi. Kanun çıktıkdan sonraki dönemde borcu e-devlet üzerinden görünen arkadaşlar takip de olsunlar bu Bağkur borçları silinecek. Hayırlı olsun.
 
Kerim SÜREL
ASDER Ankara Şube Başkan Yardımcısı
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1 yorum

  • Yorum Linki salih yavuz Salı, 24 Kasım 2015 09:37 yazan salih yavuz

    diyanet mağdurları ve özellikle görevine dönemiyenler hala mağdur .bu haklardan yararlanamıyor.05412656327

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...