Salı, 28 Nisan 2015 16:17

ASDER KONYA ŞB. NİSAN 15 FAALİYETLERİ

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞININ 2015 NİSAN AYI FAALİYETLERİ

1-      04-11-18-25 Nisan Cumartesi günleri haftalık “Asder Buluşması”adı altında istişari  toplantılar yaptık.

2-      01 Nisan Çarşamba akşamı “Asderli aileler”buluşuyor proğramı çerçevesinde Memiş Ceyhan kardeşimizin evine dört aile misafir olduk, muhabbeti arttırıcı sobbetde bulunduk.

3-      02 Nisan Perşembe günü “Otizimde Farkındalık Günü” sebebiyle yapılan etkinliğe katıldık.

4-      05 Nisan Pazar günü Konya STK İcra Heyeti olarak  öğretmenevinde toplanıp Mayıs ayında yapacağımız “Ufuk Turu” toplantıları ile ilgili hazırlıkları değerlendirdik.

5-      10 Nisan Cuma günü “Polis Haftası” nedeniyle yapılan etkinliğe katıldık.

6-      13 Nisan Pazartesi öğle namazından sonra AGD’nin icra ettiği Bangledeşli Lider Muhammed Kamaruzaman’ın  şehadeti nedeniyle gıyabi cenaze namazını eda edip basın açıklmasına iştirak ettik.

7-      15 Nisan Çarşamba akşamı aylık yemekli toplantımızı icra ettik ve ikinci bölümde “aile” konusu başlıklı sunum yaptık ve arkadaşların düşüncelerini aldık.

8-      17 Nisan Cuma akşamı “Asderli Aileler Buluşuyor” kapsamında Ahmet Çapar kardeşimizin evine beş aile ile birlikte misafir olduk.

9-      19 Nisan Pazar günü Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez hocamızında iştiraki ile yapılan kutlu doğum faaliyetlerine iştirak ettik.

10-   23 Nisan Perşembe  günü Valilikte yapılan “milli egemenlik” konulu etkinliğe katıldık.

11-   24 Nisan Cuma günü  Başbakanımızın katıldığı ve davetli olduğumuz STK.lar ve diğer kuruluşlarında  içinde bulunduğu programa katıldık.

12-    24 Nisan Cuma günü akşam Nevzat Tarhan Hocamızın KONUŞMACI olarak katıldığı Mevlana Kültür Merkezindeki “Ailede mutluluk ve sadakat” konulu konferansa katıldık.

13-   27 Nisan Pazartesi günü Karatay Belediyemizin organize ettiği ağaç dikme proğramına iştirak ettik.

MEHMET KANMAZ

ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI 

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...