Çarşamba, 18 Temmuz 2018 16:24

Konya Şubemiz Haziran ayı Faaliyetleri

1-) 02-09-23-30 Haziran 2018 cumartesi günlerinde artık mutad hale getirdiğimiz ‘’As-der cumartesi buluşması’’ toplantılarımızı bu aya mahsusu ramazan sohbetleri şeklinde dernek binamızda icra ettik.

2-) 01 Haziran 2018 Cuma günü akşam; Cumhurbaşkanımızın 02 haziran cumartesi Konya mitingi için Halkımıza kanal-42’de davet proğramı icra ettik.

3-)02 Haziran Cumartesi günü cumhurbaşkanımızı Büyük Konya mitingi için misafir ettik.

4-)02 Haziran Cumartesi günü akşam arkadaşlarımızla eşleri ile birlikte ve Antalya temsil cimizinde katkıları ile iftar proğramı icra ettik.

5-)07 Haziran Perşembe günü arkadaşlarımızla birlikte ilim yayma cemiyetinin iftar proğ ramına katıldık.

6-)09 Haziran Cumartesi akşam arkadaşlarımızla birlikte Önder İHL derneğinin iftar proğ ramına katıldık.

7-)12 Haziran Salı günü “Avusturya hükümetinin camileri kapatma ve imamları sınır dışı etme”kararının protesto etmek için basın açıklaması yaptık.

8-)16 Haziran Cumartesi bayramın ikinci günü konya stk.lar ortak bayram kutlama proğra mına katıldık.

9-) 13 Mayıs 2018-Pazar günü ufukturu-15 –BURSA -sonuç bildirisini açıkladık ve 5 gün süreli 35 ilden 350 kişi ile yaptığımız proğramımız nihayete erdi.

10-)23 Haziran 2018 Cumartesi final günü proğramı ile 1 aylık seçim çalışmalarına aktif katılım sağlamamızın değerlendirmesini, ve duyurusunu yaptık.

10-)24 Haziran Pazar günü;12 saatlik uzun maratonla okul sorumlusu görevi ve arkadaşları mızında sandık müşahidi sorumluluğu ile seçim günü oy verme sandıklarına sahip çıktık.

11-)25 Haziran Pazartesi günü seçim sonuçlarını değerlendirme konulu basın açıklamamızı yaptık.

12-)29 Haziran Cuma günü konya STK.kuruluşları olarak şehir ve ülke gündemi ile ilgili ola rak istişare ve değerlendirme toplantısı icra ettik.

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...