Salı, 10 Aralık 2019 16:34

Konya Şubesi Kasım 2019 ayı Faaliyetleri

1) 02-09-16-23-30 Kasım 2019 Cumartesi günlerinde artık mutat hale getirdiğimiz “ASDER Cumartesi Buluşması’’  ve Hadis okuma ve Tefsir dersi sohbet programımızı dernek binamızda icra ettik.

2) 02 Kasım Cumartesi günü Yaptığımız Cumartesi buluşmasına Sudan’dan Konya’ya gelen Abdul Fettah Kardeşimiz bizleri ziyarete geldiler.

3) 05 Kasım Salı günü 07-17 Aralık haftasında Konya’da icra edilecek Mevlana Hazretleri Şeb-i arus törenlerine hazırlık için Valilikte yapılan koordinasyon toplantısına katıldık.

4) 08 Kasım Cuma günü görevine yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü’ne arkadaşlarla birlikte ziyarette bulunduk.

5) 12 Kasım Salı günü Ankara’da Sosyal Bilimler Üniversitesi’nde  ASSAM’ın icra ettiği ve Adnan Paşamızın da iştirak ettiği “Suriye ve İslam Coğrafyası” ile ilgili panele katıldık.

6) 15 Kasım Cuma günü ASDER Konya olarak 10 Kasım törenlerinde bazı illerde çocuklarımıza yaptırılan heykel önündeki fecaat ile ilgili basın açıklaması yaptık ve açıklamamız toplumun geniş kesimlerinde beğeni ile karşılandı ve genel merkez Web sitemizde yayınlandı.

7) 16 Kasım Cumartesi günü Genel merkez yönetim kurulu toplantısına iştirak etmek için İstanbul’a gittik ve istişarelerde bulunduk.

8) 19 Kasım Salı günü arkadaşlarımızla birlikte Ankara’dan gelen Sivil toplum ilişkileri Genel Müdürlüğü heyetinin Park Otel’de organize ettiği yeni kurumsal yapı ve yeni dönemde çıkılacak projelerle ilgili istişare toplantısına katıldık.

9) 20 Kasım Çarşamba günü Dernek binamızda arkadaşlarımızla birlikte aylık yemekli toplantı ve istişarelerimiz yapma imkânı bulduk.

10) 25 Kasım Pazartesi günü Konya STK Platformunun 30 Kasım’da yapacağı 2. Genel Kurul Toplantısı öncesi organize ettiğimiz istişare toplantısına katıldık.

11) 26 ve 27 Kasım tarihlerinde Üyelerimizden Hüseyin Filik ve Abdullah Selçuk’un annelerinin vefatı sebebiyle taziye mesajları çekip üzüntülerine ortak olup Konya’ya dönüşlerinde evlerine ziyaret için planlama yaptık.

12) 28 Kasım - 02 Aralık tarihlerinde Taziye ziyaretinde bulunmak için Osmaniye İline gidip dost ve akrabalarla bir araya gelip üzüntülerimize ortak olma duygusunu yaşadık.

13) 30 Kasım Cumartesi günü bizim yerimize arkadaşların katıldığı Konya STK Platform Genel Kurulunda  talepte bulunmamamıza rağmen yeniden yönetim kuruluna  ASDER konya olarak seçildik.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...