Salı, 07 Ocak 2020 12:28

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI 2019 YILI ARALIK AYI FAALİYETLERİ

1) 07-14-21-28 ARALIK  2019 Cumartesi günlerinde  artık mutat hale getirdiğimi “ASDER Cumartesi buluşması’’  ve hadis okuma ve tefsir dersi sohbet programımızı  dernek binamızda icra ettik.

 

2) 07-17 Aralık günlerinde her sene icra edilen Mevlana Hz.lerini anma programına şehir dışından gelen misafirlerimizi ağırladık ve “Şeb-i Arus “ törenlerine katıldık.

 

3) 09 Aralık Pazartesi günü Anneleri vefat eden Hüseyin kardeşle Abdullah Selçuk ağabey’e arkadaşlarımız ve ailemizle birlikte taziye ziyaretinde bulunduk.

 

4) 10 Aralık Salı günü Dünya insan hakları günü sebebiyle, Kırım Türkleri ve Uygur Türkleri Derneklerini ziyaret ettik.

 

5) 16 Aralık Pazartesi günü İsrail zulmü altında sıkıntılı günler geçiren Filistin-Gazze Halkı’nın temsilcileri KONYA programı çerçevesinde bizleri ziyarete geldiler, kendileri ile karşılıklı istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.

 

6) 18-21 Aralık günlerinde her sene İstanbul’da Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin icra ettiği uluslararası İslam Birliği Kongresine katıldık, 41 ülkeden ve ülkemizin farklı illerinden katılım sağlayan gönül insanları ile fedakar insan Adnan Paşamızın  ve diğer misafirlerin çalışmalarını takip etme imkanı bulduk.

 

7) 20 Aralık Cuma günü sabah İstanbul’da Genel Merkez Yönetim Kurulu Toplantısına katıldık ve gündem maddelerini değerlendirdik.

 

7) 24 Aralık Salı günü KONYA-KARATAY Belediye Başkanı bizleri ziyarete geldiler, kendileri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

 

8) 27 Aralık Cuma günü Arkadaşlarımızla birlikte İstanbul-Gimdes’ten Konya’ya konuşmacı olarak “helal gıda” konusunda konferans vermek üzere gelen Abdülhamid Aksel Bey’i dinleme imkânı bulup, şu zamanda helal gıda duyarlılığının ne kadar mühim bir değer olduğunu bir kez daha müşahede etik.

 

9)30 Kasım Pazartesi günü Selçuklu Belediye Başkanının özel davetlisi olarak Selçuklu Kongre Merkezinde icra edilen 30.yıl kutlama programına katıldık.

 

10) 31 Aralık Salı  günü Konya Anadolu Gençlik Derneğinin her sene ifa ettiği ve bu sene de Konya Spor ve Kongre Merkezinde icra ettiği “Mekke’nin Fethi “ programına katıldık.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...