Perşembe, 06 Şubat 2020 16:09

Konya Şubesi Ocak 2020 Faaliyet Özeti

1-) 04-11-18-25-31 Ocak Cumartesi günlerinde artık mutat hale getirdiğimiz ‘’ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 03 Ocak Cuma günü her sene yapılmakta olan AB-STK ortak programına katıldık ve AB fonlarından yerel STK’lar daha etkin nasıl faydalanır bu konuda görüşlerimizi ifade etme imkânı bulduk.

3-) 07 Ocak Salı günü toplumda pek dikkate alınmayan enfeksiyon hastalıklar konusunda İl Sağlık Müdürü Mehmet Bey’i ziyaret ettik ve görüş alışverişinde bulunduk.

4-)10 Ocak Cuma günü kardeş kuruluşlarımızdan Şems İlim Araştırma Vakfını ziyaret ettik ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

5-) 15 Ocak Çarşamba günü çalışan gazeteciler haftası sebebiyle Konya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettik.

6-) 16 Ocak Perşembe günü kış dönemi “ASDER’li Aileler Buluşması” kapsamında Hasan Yücel kardeşimizin evine eşlerimizle birlikte 5 (beş) aile ziyarette bulunduk ve sohbet havasında geçen buluşma, muhabbetlerimizin artmasına vesile oldu.

7-) 21 Ocak Salı günü, Kardeş Kuruluşlarımızdan Evrensel Kuran Gönüllüleri dernek temsilcileri bizleri ziyarette bulundular.

8-) 22 Ocak Çarşamba günü akşam Dernek Binamızda arkadaşlarımızla aylık yemekli toplantı ve istişaremizi icra ettik ve Adnan Paşamıza yapılan tezviratla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

9-) 25 Ocak Cumartesi günü, İstanbul’da yapılan ASDER Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısına katıldık ve gündemdeki konuları istişare ettik.

10-) 29 Ocak Çarşamba günü, hem İDLİB yardım konusunu, hem Elazığ-Malatya depremi ile ilgili yapacağımız faaliyetleri hem de ABD-İSRAİL planı ile ilgili görüşlerimizi karşılıklı istişare ettik.

11-) 31 Ocak Cuma günü akşamı, Konya STK Platform aylık faaliyetleri kapsamında icra edilen Üniversite-STK ortak buluşma programına katıldık.

 

Mehmet KANMAZ

Genel Başkan Yrd.& Konya Şube Başkanı

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...