Perşembe, 05 Mart 2020 09:55

ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ

1-) 01-08-15-22-29 Şubat Cumartesi günlerinde artık mutat hale getirdiğimiz ‘’ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı dernek binamızda icra ettik.

2-) 03 Şubat Pazartesi  günü hazırlanmakta olan ASDER Bülteni için “İnsan Hakları” ana temalı 2 (iki) adet makale gönderilmiştir.

3-) 10 Şubat Pazartesi günü şehrimizin genel asayiş ve özellikle genç nesil tarafından kullanımı hızla artan uyuşturucu madde tehlikesi ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ı ziyaret ettik ve görüşlerimiz ifade ettik.

4-) 14 Şubat Cuma günü Gençlik kuruluşlarımızdan MTTB, GENÇ MÜSİAD, GENÇ ASKON, GİRİŞİMCİ GENÇ UFUKLAR’ı ziyaret ettik ve gençlerle sohbet havasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

5-) 19 Şubat Çarşamba günü 28 Şubat mazlumu arkadaşlarla dernek binamızda yemekli istişare ve değerlendirme toplantısı yapıp hatıralarımızı paylaştık.

6-) 20 Şubat  Perşembe günü İnsan Hakları ile ilgili çalışma yapan Şems İnsani Yardım, Hayrat İnsani Yardım, Anadolu İnsani Yardım derneklerini ziyaret edip düşüncelerini alıp düşüncelerimizi ifade etme imkânı bulduk.

7-) 21 Şubat Cuma günü Akşamı 28 Şubat döneminde mağdur edilip çok sıkıntı çeken karı-koca öğretmen Erişgin Ailesini ziyaret edip dertleri ile dertlendik.

8-) 22 Şubat Cumartesi  günü dernek binamızda 28 Şubat darbesi ile ilgili söyleşi yapılıp istişareler yapılıp düşünceler alındı.

9-) 23 Şubat  Pazar günü Sabah Namazı sonrası 28 Şubat’la ilgili bilgi vermek üzere sivil cenahtan bizim değerlerimizle dertlenen arkadaşlarla kahvaltılı toplantı yaptık.

10-) 24 Şubat Pazartesi günü bir hafta süreli 28 Şubat Resim Sergisi’nin genç neslin çok yoğun kullandığı İl Halk Kütüphanesi Fuaye Salonu’nda açılışını yaptık.

11-) 25 Şubat Salı günü öğleden sonra Ramada Otel’de  STK’lara ve gençlerimize ” Darbeler Süreci” konusunda konferans verdik.

12-) 26 Şubat Çarşamba günü Arkadaşlarımızla 28 Şubat sürecini anlatmak için Konya yerel  basılı medyayı ziyaret ettik.

13-) 27 Şubat Perşembe günü Arkadaşlarımızla Konya yerel görsel medyayı ziyaret edip 28 Şubat sürecini anlatma imkânı bulduk.

14-) 28 Şubat Cuma günü saat 11:00’de Resim Sergimizin sergilendiği mekânda STK’ların da katılımı ile yerel ve ulusal medya daveti yaparak geniş katılımlı Basın Açıklaması yaptık.

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...