Perşembe, 07 Mayıs 2020 13:07

Asder Konya Şubesi Nisan 2020 Faaliyetleri

1-) Yaklaşık 7 seneden bu yana cumartesi günlerinde mutat hale getirdiğimiz ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı ve gündemle ilgili konuları salgın hastalık sebebiyle whatsapp üzerinden yazışma ile paylaşarak icra etmekteyiz.

2-) 02 Nisan Perşembe günü; KANSER HAFTASI sebebiyle Selçuklu ilçemizdeki umut evinde kalan kanser hastalarını belediye başkanımızla birlikte sınırlı sayıdaki heyetle hijyen kurallarını dikkate alarak ziyaret edip moral desteğinde bulunduk.

3-) 03 Nisan Cuma günü kuruluşunda yoğun destek verdiğimiz üç yıl önce kurulan ülkemizin sayılı kurumlarından otizimli hastaları tedavi maksatlı Şelçuklu Otizmli Hastalar Tedavi Merkezini “otizmli hasta farkındalık haftası” sebebiyle (SOBE) ziyaret ettik.

4-) 05 Nisan avukatlar günü münasebetiyle 06 Nisan pazartesi günü; Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ’ı ziyaret edip bizim maruz kaldığımız haksızlıklarla ilgili bilgi paylaşımında bulunduk.

5-) 10 Nisan Cuma günü Sağlık haftası sebebiyle; İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Konya Numune Hastanesinde tedavi görmekte olan KORONA VİRÜS hastalarının olduğu bölümü dış mekandan ziyaret edip aileleri ile görüşme imkanı bulduk.

6-) 14 Nisan Salı günü Polis teşkilatı haftası sebebiyle İl emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a kutlama mesajı gönderdik.

7-) 17 Nisan Cuma günü Asder genel merkez yönetim kurulu toplantısına Covit 19 sebebiyle online olarak katılıp gündemdeki konularla ilgili görüşlerimizi paylaşma imkanı bulduk.

8-) 23 Nisan Perşembe günü ulusal egemenlik günü ve ramazan ayı başlangıcı sebebiyle Kutlama mesajı yayınladık ve üye arkadaşlarımızla canlı telefon görüşmesi gerçekleştirdik.

8-) 27 Nisan Pazartesi günü Diyanet İşleri Başkanımıza sahip çıkma adına sivil inisiyatif olarak tepkimizi ortaya koymak için “sapıklık bir hak değil savunulamaz” başlıklı basın açıklaması yaptık, açıklamamız, genel merkez web sahifemizde, yerel ve ulusal medyada geniş olarak yankı yaptı.

9-)Arkadaşlarımızla yaptığımız istişare neticesinde malum sebepten iftar programları yapamadığımızdan kardeş STK.larla birlikte ihtiyaç sahibi aileler için “Ramazan gıda paketleri “hazırlayıp dağıtımını yaptık.

10-)As-der Konya şubesi olarak 5 seneden bu yana canlı olarak devam ettirdiğimiz web sitemizi yeniledik ve sizlerin hizmetindeyiz.(www.asderkonya.org)

                                    

                                                                                                      Mehmet KANMAZ                                                                                                                                                                                                                           Asder Konya Şube Başkanı

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...