Perşembe, 09 Nisan 2020 23:14

Konya Şubemizin Mart 2020 Ayı Faaliyetleri

ADALETİ SAVUNANLAR DERNEĞİ KONYA ŞUBE BAŞKANLIĞI

2020 YILI MART AYI FAALİYETLERİ

1-) 07-14 Mart ayı cumartesi günlerinde artık mutat hale getirdiğimiz ‘’Asder Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı dernek binamızda icra ettik, diğer hafta sonlarındaki programımızı malum salgın hastalık sebebiyle iptal etmek mecburiyetinde kaldık.

2-) 02 Mart Pazartesi günü; Bahar Kalkanı harekatına destek olmak maksadıyla Konya Stk.lar ve Oda Başkanları ile ortak basın toplantısına katıldık.

3-) 03 Mart Salı günü; Yeşilay Haftası sebebiyle Konya Yeşilay Derneği yöneticilerini ziyarette bulunduk ve özellikle günümüzün en mühim meselesi alkol ve uyuşturucu kullanımı ile ilgili görüşlerimizi ifade etme imkanı bulduk.

4-) 08 Mart Kadınlar Günü sebebiyle 09 Mart Pazartesi günü; STK kadın kuruluşlarını ziyaret ettik ve günümüzün en mühim meselesi olan AİLE’de yaşanılan travmaları istişare ettik.

5-) 12 Mart Perşembe günü; yeni nesle darbeleri unutturmamak için 12 mart 1971 askeri muhtıra ve yaşanılan süreçleri bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyurma imkanı bulduk.

6- ) 14 Mart Cumartesi günü; Tıp bayramı sebebiyle arkadaşlarımızla birlikte Konya Tabipler Odasını ziyaret ettik ve tıp alanında yaşanılan sıkıntılarla ilgili düşüncelerimizi ifade etme imkanı bulduk.

7-) 18 Mart Çarşamba günü Akşam; mutad hale getirdiğimiz aylık yemekli toplantımızı icra ederek arkadaşlarımızla gündemdeki konuları istişare ettik.

8-) 20 Mart günü Cuma günü; Yaşlılar Haftası sebebiyle Konya Huzur Evini arkadaşlarımızla birlikte ziyaret edip, kurum yetkililerini ve bazı yaşlı amcalarla görüşme ve dertleşme imkanı bulduk.

 

Mehmet KANMAZ

Genel Başkan Yrd. & Konya Şube Başkanı

Son Düzenlenme Perşembe, 09 Nisan 2020 23:47
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...