Salı, 07 Mart 2023 15:47

ASDER Konya Şubesi 2023 ocak ayı faaliyetleri

1-) 07-14-21-28 Ocak Cumartesi günleri; ‘’ASDER cumartesi buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı dernek binamızda arkadaşlarımızla geniş katılımlı olarak gerçekleştirdik.

 

2-) 03 Ocak Salı günü; İnsan Hakları ile ilgili Konya valiliğinde yapılan toplantıya katıldık.

 

3-) 06 Ocak Cuma günü; Toplumun önemli gerçeği olan görme engelli vatandaşların sorunları için kurulan Konya Altı Nokta Körler Derneğine ziyarette bulunarak engelli kardeşlerimizle ilgili yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında aynı zamanda hafız olan Ali Hocamızı ziyaret ettik ve kendileri ile istişarelerde bulunduk.

 

4-) 09 Ocak Pazartesi günü; Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Beyi ziyaret ettik ve sorunlarını dinleme imkânı bulduk.

 

5-) 16 Ocak Pazartesi günü; Asderli dostların sorunlarını dinlemek ve aynı zamanda farklı konularda görüşlerini almak üzere Konya Milletvekili Sayın Ahmet Sorgun Bey’i dernek ofisimizde misafir etme imkânı bulduk.

 

6-) 23 Ocak Pazartesi günü; Şehrimizde millet bahçesi olarak hizmet etmek üzere inşası tamamlanan Millet bahçesi parkının açılış tören programa katılım sağladık.

 

7-)24 Ocak Cumartesi günü; elektronik ortam da icra edilen ve konuşmacı olarak Konya Mv. L. Şahin hanımın katkı verdiği insan hakları ile ilgili programı takip etme imkânı bulduk.

 

8-) 26 Ocak Pazar günü; ASDER genel merkez yönetim kurulu toplantısına elektronik ortamda katılım sağlayarak gündem maddelerini değerlendirip görüşlerimizi arkadaşlarımızla paylaşma imkânı bulduk.

 

9-) 29 Ocak Cuma günü; Akşam Konya STK platformu Aylık toplantısına katılım sağladık.

 

10-) 29 Ocak Cuma günü; Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç Bey’e çalışmalarına destek olmak adına   tebrik ve başarı dualarımızı iletmek üzere ziyaret etme imkânı bulduk.

 

MEHMET KANMAZ                              

ASDER KONYA ŞUBE BAŞKANI    

 

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...