Salı, 07 Mart 2023 15:54

ASDER Konya Şubesi 2023 yılı Şubat ayı faaliyetleri

1-) 04-11-18-25 Şubat Cumartesi günlerinde ‘’ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı dernek binamızda arkadaşlarımızla gerçekleştirdik.

2-) 06 Şubat Pazartesi günü; ülkemizin öncelikli sağlık problemi olan Kanser hastalığıyla ilgili kurulan ve hiç taviz vermeden bugüne kadar devam eden kanserle mücadele için kurulan Konya Kanser Savaş Derneği Başkanı Dr. Eyüp Bey’e dar kapsamlı ziyaret ettik ve şehir dışından gelen kanserli hastaların aileleri için yapılan misafirhaneyi görme imkânı bulduk.

3-) 09 Şubat Çarşamba günü; Toplumun önemli gerçeği olan ve maddi ve manevi olarak insanımızı zehirleyen sigara alışkanlığı ile mücadele eden Sigara ile Savaş Derneğine ziyarette bulunarak Başkan Kadir Bey’i ziyaret ettik ve kendileri ile istişare imkânı bulduk.

4-) 16 Şubat Perşembe günü; Gençlerin zararlı alışkanlıkları ile mücadele için fedakarane çalışan Gençlik Eğitim Merkezi Müdürü Kasım Bey’i ziyaret ettik ve sorunlarını dinleme imkânı bulduk.

5-) 19 Şubat Salı günü; Şehrin sorunları ve aynı zamanda farklı konularda görüşmek üzere Konya Şems ilim araştırma vakfı başkanı Levent hocam Konya ASDER Şubemizi ziyaret ettiler.

6-) 24 Şubat Cuma günü; 28 Şubat post modern darbesinin 26.yılı münasebetiyle görüşlerimizi almak üzere Konya AA’dan iki gazeteci dernek binamızda bizleri ziyaret ederek röportaj yaptık ve davamızı anlatma imkânı bulduk

7-) 25 Şubat Cumartesi günü akşam üzeri 28 Şubat özel gündemi ile 13 arkadaşımızla dernek binamızda yemekli istişare ve sohbet toplantısı icra ettik.

8-)26 Şubat Pazar günü Elektronik ortamda ASDER genel merkez yönetim kurulu iştirak edip gündemi değerlendirdik.

9-)28 Şubat haftası etkinlikleri kapsamında

27 Şubat Pazartesi günü; dernek ofisimizde resim sergisi açılışı yaptık.

10-)27 Şubat Pazartesi günü; Dernek binamız da açılış yapılan resim sergimizi Asderli dostlar 28 Şubat Salı günü gün boyu ziyarette bulundular.

11-)27 ve 28 Şubat günlerinde yerel ve ulusal medyada ve sosyal gruplarda ASDER Konya 28 Şubat röportajımız yayınlandı ve olumlu ve şevk dolu geri dönüş mesajları aldık.

12-) Halkımızın yaşadığı deprem musibetindeki acılarını en aza indirmek sürecinde karşılaştığı sıkıntılara ve Çalışmalarına destek olmak adına Konya STK platform yöneticilerine tebrik ve başarı dualarımızı iletmek üzere ziyaret yapma imkânı bulduk.

Mehmet Kanmaz

ASDER Konya Şube Başkanı