Pazartesi, 03 Nisan 2023 14:02

ASDER Konya Şubesi 2023 mart ayı faaliyetleri

1-) 04-11-18 Mart Cumartesi günlerinde ‘’ASDER Cumartesi Buluşması’’ ve sohbetli toplantılarımızı dernek binamızda arkadaşlarımızla gerçekleştirdik.

2-) 06 Mart Pazartesi günü; Selçuklu belediye başkanlığı, şahsıma acizane olarak şehrimize yaptığımız katkılardan dolayı plaket verme nezaketinde bulundular.

3-)13 Mart Pazartesi günü;12 Mart muhtırasının yıldönümünde darbeler unutulmasın diye ASDER Konya olarak basın açıklamasında bulunduk.

4-)14 Mart Salı günü; Tıp camiasının gününü tebrik etmek için İl sağlık müdürü Prof. Dr. Mehmet Bey’i ziyaret ettik ve kendileri ile istişare imkânı bulduk.

5-)14 Mart Salı günü; ASDER Konya Şubesi olarak derbis üzerinden tanzim ettiğimiz 2022 yılı Beyannamemiz onaylanmış ve genel merkeze bildirilmiştir.

6-)21 Mart Salı günü; Nevruz kutlamalarını sivil topluma yakışır şekilde kutlayan kulu- Cihanbeyli derneğini ziyaret ettik.

7-)24 Mart Cuma günü; TBMM’de görüşülecek emeklilerle ilgili teklif muhteviyatına bizlerinde hakları veya hiç olmazsa emekli astsubayların tazminat hakları görüşülsün diye Ak parti il başkanlığını ziyaret ettik.

8-)25 Mart Cumartesi günü akşam iftar öncesi 7 arkadaşımızla Ramazan ayı etkinlikleri için dernek binamızda istişare toplantısı icra ettik.                  

9-)26 Mart Pazar günü; Elektronik ortamda Konya STK Platform danışma kurulu toplantısına iştirak edip gündemi değerlendirdik.                                                                                                                                         

10-)27 Mart Pazartesi günü; dernek ofisimizde depremin yaralarını sarmaya devam etmek ve rehavete kapılmadan faaliyetleri incelemek adına devam ettiğimiz yardım kuruluşları ile koordineli istişare toplantısı yaptık.

11-)29 Mart Çarşamba günü; Gündemi değerlendirmek için İl sivil toplum ilişkileri müdürlüğünü ziyaret ettik.

12-)31 Mart Cuma günü; Halkımızın yaşadığı deprem musibetindeki acılarını en aza indirmek sürecinde karşılaştığı sıkıntılara ve Çalışmalarına özellikle Hatay bölgesinde destek olan Konya büyük şehir belediye başkanlığı yöneticilerine tebrik ve başarı dualarımızı iletmek üzere ziyaret yapma imkânı bulduk.

Mehmet Kanmaz

ASDER Konya Şube Başkanı

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...