Uyarı

JUser: :_load: 767 kimlikli kullanıcı yüklenemiyor.
Pazartesi, 29 Kasım 2010 15:07

BUNLARI OKUYUNCA ELİNİZİ YIKIYACAKSINIZ.

Eğer bu dezinformasyon 15 sene önce olsaydı hükümet çoktan yıkılmıştı. Çoktan Ortadoğu politikalarında geri adımlar atılmıştı.

Son aylarda güvenlik politikalarını etkileyecek şeyler yaşanıyor. Psikolojik savaşın bir versiyonu olan bilgi savaşının dezinformasyon örneklerini sıkça görmeye başladık.

Yurt içinde Hanefi Avcı’nın “Haliçte Yaşayan Simonlar”, yazamadıklarını yazan Mehmet Baransu’nun kitabı ‘Mesyö’, Emre Uslu’nun “Dün Kürtler Bugün Cemaatler” kitapları, yurt dışında Almanya’da Sarrazin’in İslam karşıtı, ayrımcı ama bir milyon satan kafaları karıştıran kitabı ve Wikilaks’ın yayınladığı ‘hack’lenme mi sızdırmamı olduğu anlaşılamayan belge bombardımanı.

Bazı kirli işleri örtmek için başkasının açıklarına saldırma istihbaratçıların klasik taktiğidir. Yazılan bilgileri bir bütün olarak ele almazsak bizi alıp yanlış yerlere götürürler.

Çok şükür alternatif medya ve alternatif güçlü kalemler var pis, gizli, karanlık işler hemen deşifre oluyor.

Yayınlanan Wikilaks belgeleri Bağdat ve Ankara kaynaklı, neden Telaviv, Pekin ve Londra kaynaklı değil. Uzakdoğu ABD için önemsiz mi?

Tesadüfle açıklanamayacak İsrail’in menfaatine hizmet edecek bir plan hissediliyor.

Maksat Ortadoğu siyasetini yeniden tanzim etmek isteyenler İran- Suudi kapışmasını isteyenler iletişim çağını yakalayan Ortadoğu gençlerini küçümsüyorlar.

Tarihte kardeş savaşları hep böyle istihbarat hataları sonucu yaşanmıştı.

İşi fitne siyaseti olan gizli servislere bir karga hikayesi anlatmak isterim

Karga ağzında peynir ağaç dalında duruyor. Tilki aşağıdan karganın ağzındaki peynire sulanıyor.  “Karga kardeş senin sesin çok güzeldi bir şarkı söylesene” diyor.

Karga ağzındaki peyniri bir kenara koyup şarkıya başlıyor. Tilki “Hikaye öyle değildi peynir ağzında söylemeliydin” diyor.

Karga “Yemezler babamı öyle kandırıp ağzından peyniri aldığınızı unutmadım” diyor.

Geçmişin mağdurları kardeş kavgasının kurbanları yılana iki defa kendilerini ısırttırmamaya dikkat etmeliler. Pis oyunları izlerken ellerini yıkar gibi kalplerini yıkamalılar.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan - Haber 7

Son Düzenlenme Salı, 30 Kasım 2010 15:09
Prof.Dr. Nevzat Tarhan

Yönetim Kurulu Başkanı

4 yorum

• Yorum Linki memduh aksoy Çarşamba, 01 Aralık 2010 22:59 yazan memduh aksoy

hocam süper bir aç1klama.saolun.

• Yorum Linki memduh aksoy Çarşamba, 01 Aralık 2010 22:58 yazan memduh aksoy

hocam süper bir açıklama.sağolun .

• Yorum Linki hasan basri Çarşamba, 01 Aralık 2010 14:24 yazan hasan basri

elinize yüreğnze sağlık tilkiler tilkiliğini yapacak, fakat bizim de karga olmamamız gerekmiyormu? hep saşi bakacğımıza bir de ferasetimizi kullansak onların tasından içmezsek. haberi verene bir baksak. kendi ayranımızı el alemin sütüne değişmesek. ne güzel olur. selam ve dua ile

• Yorum Linki NURİ ERTEMEL Salı, 30 Kasım 2010 16:50 yazan NURİ ERTEMEL

AĞZINA , ELİNE SAĞLIK . SON GÜNLERDE ORTAYA DÖKÜLEN SAVAŞ ÇIĞLIKLARINI NE DE GÜZEL ÖZETLEMİŞSİNİZ.