Pazartesi, 08 Aralık 2014 10:11

PKK, HDP, SOL VE AHLAKSIZLIK!

Toplum her anlamda dönüşmeye ve yozlaşmaya devam ediyor. Eskiden insanlar şu an doğal hale getirilmiş birçok şeyden hayâ ederdi. Büyüğünü tanır ve hürmet eder, küçüğünü himaye eder, kol kanat gererdi. Çocukken köyde birinin içki içtiğini söylediler çok üzülerek. Gören yoktu ama söyleniyordu. Adamla yolda bile karşılaşmaya korkardım. Çok fena bir şeydi içki içmek. Sonra yıllar geçti. Doğal oldu. İnsanlar evlerine sokmaya başladılar içkiyi. Çocuklarının yanında büyüklerinin yanında içmeye başladılar.

Hırsızlık olmazdı. Şimdi, üst üste soyuyorlar aynı işyerini aynı evi. Mal sahibinin gözyaşına aldırmadan.

Okullarda çocuklarımızı kontrol mümkün olamıyor. Öğretmenlere bırakın saygıyı, tehdit altında çalışan öğretmenler var.

Şimdi; Kobani Eylemlerini hatırlayın. Diyarbakır’da Kurban Bayramı'nın 4. gününde Yasin Börü (16), Hasan Gökgöz (26), Yusuf Er (18) ve Hüseyin Dakak (19) Bağlar ilçesindeki bir dernek tarafından fakirlere verilmek üzere hazırlanan kurban eti paketlerini dağıtırken nasıl katledildiler? Mazlumlar bir binanın ikinci katına sığınıyorlar. HDP’liler kapısından giremeyince üçüncü kata girip oradan ikinci kata balkondan giriyorlar. Sonra insanları balkondan atıyorlar. Bir sözde anne PKK’lı oğluna, “Araba ile üzerlerinden geçin.” diyor. İnsanları canlı canlı çiğniyorlar. Yasin Börü (16)’nın cenazesini ailesi dahi zor tanıyor. Düşünün!.. Kurban eti dağıtmak insanların suçu. Dindar ya, o zaman IŞİD’çidir. Ne güzel! Velev ki öyle olsun. Bu katledilmelerine sebep midir?

Apo ve PKK Kürt’ü ahlaksızlaştırmak için ne gerekiyorsa yapmaktadır. “Kürt halkının ar, namus ve hayâ duygularını yok etmek için gayret ve çalışma içerisinde bulunan LGBT (lezbiyen, gay, biseksüel, transseksüel) adı altında Batman’da sempozyum yapılıyor. Okuma yazma bilmeyen köylü kadınların ellerine tutuşturulan pankartlarda yazanları ben burada ifade edemeyeceğim.

Bu arada Taksim’de “LGBT İstiklal Caddesi'nde "Direniyoruz ayol" diyerek yürüyor.” Lice’de ölen PKK’lıyı anıyor. Gezi Eylemlerini anıyor. Berkin Elvan’ı anıyor. Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşıyan bir grup, "Hepimiz Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye slogan atıyor. İttifaka bakın! Özeti ne? Milletimizin imanına, ecdadımıza, değerlerimize, gelenek, töre ve örfümüze düşman olan tüm kesimler orada. Kime yazık oluyor? Mazlum Türklere, Kürtlere hasılı insanımıza..

Materyalist, Marksist, eski tüfek solcular ki bir kısmı şimdi Atatürkçü geçiniyor Milletimizin karşısında bir araya geliyorlar. 12 Eylül Öncesi sol daha herifti. Mesela böyle homoseksüel, sapık vb. olayların yanından bile geçmezlerdi. Daha yerliydiler. Şimdi ülkemde Milletimizin eğitimli kesimlerinde Dindarlık çoğaldığı için çıldırıyorlar.

Bu arada Türkiye’de solu artık PKK ve HDP çekiyor. Türk Solu Cumhurbaşkanlığı seçiminde HDP’li Demirtaş’a oy verdi. Kemalistler de birçok platformda beraber hareket ediyorlar. HDP’li Tuğluk’un laik çevreleri birlikte hareket etmeye çağırdığını hatırlatırım. Laisizmin özünde ve ruhunda zaten geleneksel değerlerle, inanç değerleriyle kavga vardır. Bu da toplumsal ahlaksızlıkla iç içe davranmak demektir.

12 Eylül Öncesi solun hücre evlerinde insanlar manastırda imiş gibi davranırlardı. Şimdi PKK kamplarında tecavüzler, eş değiştirmeler, kadın militanları Apo dâhil erkek militanların kullanması gibi birçok kötülük yaşandı. Yaşanıyor.

Özünde ne var? Türk ittihatçılar 1920’li yıllarda İç ve Doğu Anadolu’ya ulaşamamışlardı. 2000’li yılların Kürt İttihatçıları (PKK, HDP), Kürt’ü hallediyorlar. Tabii açılım sürecini çok iyi kullanıyorlar. Maalesef hükümet de bu kalleş ve alttan çalışmanın boyutlarının geldiği noktanın çok farkında değil. Kobani Kalkışması her şeyi gösteriyor aslında.

Milli Eğitim Şurası, Osmanlıca’yı zorunlu olsun demiş. Geç bile kalındı. Din Dersi iki saate çıkacakmış. Geç bile kalındı. Eskiden yazları camiye, Kuran Kursuna giderdik. Şimdi tatile. Öyleyse açık okulda kapatılmalı.

Alevi’lere din dersi olmasın diyenler.. Alevi’ler gâvur mu? Artık lafı ağzınızda gevelemeyin. Siz Alevi değilsiniz. Ya ateistsiniz ya da Müslüman olmamış, Ermeni’siniz. Nedir bu İslam Düşmanlığınız? Ali kim? Aleviler, ateizmin, Marksizm’in ve materyalist Kemalizm’in kucağına bırakılmamalıdır.

İnsanımız Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Alevi’si, Sünni’si ile ve diğer insanlarımızla çok değerlidir. Bu toprakları hep beraber yaşatan biziz. Medeniyet kuran biziz. Şimdi dış güçlerin alçak maşalarına, uşaklarına alet olmayalım.

(E) Yb. Halil MERT
Strateji ve Yönetim Uzmanı

Halil MERT

(E) Topçu Yarbay

Strateji ve Yönetim Uzmanı

https://www.youtube.com/user/81mert1 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...