Salı, 08 Kasım 2016 13:10

Rakka’nın İşgali ya da Fırat’ın Gazabı

RAKKA’NIN İŞGALİ YA DA FIRAT’IN GAZABI

                            

ABD ve İngiltere’nin başını çektiği Haçlı Seferleri’nin 1200 yıldır süregelen eskilerinden farkı ne? Hiçbir farkı yok. Hep birlikte İslam Coğrafyasına ve Müslümanlara saldırıyor ve katliamlar yapıyorlar.

Ancak, bu gün fiziki ve fiili üstünlüklerini perçinledikleri türlü ihanetler var.

Dün İslam Dünyası’na baktığınızda temel fitne Siyasal Mezhepçilikti. Başını Osmanlı Türk Devleti ile Safavi Türk Devleti’nin çektiği… Olmasaydı, ittifak etselerdi bu gün çok daha farklı olabilirdi değil mi?

Bu gün artık Şii, Sünni ayrımcılığı her iki tarafın içindeki ihanet ve fitne odaklarının da katkılarıyla toplum içinde özellikle Irak ve Yemen bağlamında içsavaşa maalesef dönmüş durumda. Telafer’de dün DAİŞ ile Şii Türkmenler topraklarından kovuldu, bu gün Sünni Türkmenler Haşdi Şabi adlı Şii milisler aracılığı ile topraklarından edilecek…

Sonuç? 1400 yıldır birlikte yaşayan Sünni ve Şii Türkmenler birbirinden kopartıldı ve birbirine düşman edildi. Muhammed Filmini izlemeden kin kusanlar ruhunuz ve vicdanınız acıyor mu? İran’da, Suriye’de katliam yaparken öldürülen Şii askerlerin cenaze namazında buluşanlar vicdanınız kanıyor mu?

Şimdi sıra Rakka’da..

Neden Rakka?

Çünkü Rakka ile petrol kontrol altına alınıyor.

Rakka ile Türkiye’nin güney sınırları kuşatılıyor.

Çünkü Rakka kavşak ve büyük şehir…

Öncesinde burayı DAİŞ’e verdiler. Para kaynağı olarak…

Şimdi sıra yeni bir aktörde. Öncesi sözde İslamcıydı. Birçok kesime din adına zulm ve düşmanlık yaparak düşmanlığın bir yanını perçinledi. Şimdi sıra Suriye’nin PKK’sına HDP’sine geldi. SDG’ye..

Kim SDG?

SDG, Türkiye’de HDP nasıl ateist ve Marksist Türkleri vd. de yanına alarak yurdumuzu parçalamaya çalışan bir PKK örgütü. SDG’de Suriye’de aynı. Kürtlerden oluşan ancak yanlarına ateist, laik, Marksist Arap ve Türkmen sokuşturulmuş yapay bir örgüt. Suriye Demokratik Güçleri…

Amaç ne? PKK gibi hedefi Türkiye’yi bölmek olan bir terör örgütüne devlet kurmak.

Amaç ne? Kurulacak bu yapay devlete finansman sağlamak. Petrolden pay almasını sağlamak.

Amaç ne? PKK ile bölgede radikal laik ve seküler, batıcı, İsrail’e destek bir devlet kurmak. SDG ile bu devlete bölge halkını benimsemiş süsü vermek.

Amaç ne? PKK’ya başkent olacak bir büyük şehir kazandırmak.

Amaç ne? Türkiye’nin medeniyet Coğrafyası ile bağlarını kesmek. Tıpkı doğumuzda Ermenistan ile hedeflenen şey yapılıyor.

Daha çok amaç sayılabilir. Tabii Fırat’ı da kontrol altına almak..

ABD ve İngiltere mi? 1. Dünya Savaşı’na devam ediyorlar. Geleneksel Haçlı İşgali maalesef bu gün çokbilen Müslümanların da yardımı ile oluşturdukları fitne ve pisliklerle artarak devam ediyor. Kimse kusura bakmasın, sözde âlimler, şeyhler, dedeler, mollalar, Ayetullahlar vb. değil mi fitne ateşini büyütenler. Siz hiç duyuyor musunuz kendi halinde dindar insanların alet olduğu bir fitne?

Düşünün Allah aşkına, “Ebu Talip Müslüman mı?” diye sorun. Sözde çok bilenler kavga eder. Anama sordum o da diyor ki; “Bize ne! Allah’ın işine karışılmaz, Allah bilir, gerekeni yapar.” Bu kadar basit işte… “Müslümansa çok mutlu oluruz, Gülümüz (SAV)’i çok sevdi ve hizmet etti. Değil ise üzülürüz. Allah’ın merhametini isteriz…” Bu kadar.

Ümmetin okumuş ve çokbilmişlerle başı belada. Şehidlere bakın. Tamamına yakını çok bilmiyor ama iman abidesi gibi. Bu çokbilenlerden şehid nerede ise yok. Resim ortada…

Rakka el değiştiriyor.

İşgalciler elinde oyuncak olmuş ümmet. Ancak PKK/SDG elinde yanan ateş ülkemize daha çok sıçrar. Bölgenin canı daha çok yanar.

ABD Öncülüğündeki operasyonun adına bakın. FIRAT KALKANI’na karşılık FIRAT’IN GAZABI.. Kimden bu gazap alınacak? Kimden?..

Ey Milletim, Ey Ümmet.. Bu gazap kime?

Bu gazap İslama..

Bu kin Müslümanlara..

Bu gazap Kürt Selahaddin Eyyübi Atamıza..

Bu gazap Sultan Alparslan’a..

Bu kin Fatih Muhammed Han’a..

Bu kin sana…

Bu kine alet olanlar haindir. İşbirliği yapanlar alçaktır. PKK ile PYD ile İncirlik’te ABD üssünde görüşme yapan FETÖ’cü hainleri de unutmayın. Diyor ya ABD’indeki Fetö denen başpapaz “Haçlılar size bir şey yapmaz ki. mabetlerinize dokunmazlar, kadın, kızınıza dokunmazlar, medeniyetinizi yıkmazlar…” namussuzluğun dibi artık. Allah kahretsin sizi, sizin gibi namussuzları, hainleri…

Türkiye, ABD ve batının ipi ile kuyuya inmeyeceğini görmelidir. Rus uçağının düşürülmesinin arka planı da doğru okunarak, bölgede yeni ilişkiler kurulmalıdır. Statik politikalar yerine alternatif düşünülmelidir. NATO artık asıl düşmandır. İncirlik üssü fitne karargâhıdır. Almanya’nın da İncirlik’te yer istemesi ne kadar manidar değil mi?

Büyük Millet, Büyük Devlet, Güçlü Ordu olmanın yükü ağırdır. Bölgede yurt tutmanın zorluğu çok büyük. Türkiye Devleti hem kendisi hem de ümmet için güçlü olmak zorundadır. Halkımız bu yönü ile bilinçlendirilmelidir. Sadece ülke içindekiler değil, tüm bölge halkı bilinçlendirilmelidir. Hiçbir adım için geç değildir. Gün birlik ve mücadele günüdür.

Son Düzenlenme Cuma, 11 Kasım 2016 20:21
Halil MERT

(E) Topçu Yarbay

Strateji ve Yönetim Uzmanı

https://www.youtube.com/user/81mert1 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...