Cuma, 07 Eylül 2018 17:59

Şimdi Hedef İdlib

Sarı şeytan İdlip'te kimyasal silah kullanılırsa çok kızacaklarını söylüyor.Fransa "bizde" dedi hemen.

Daha evvelde Obama “Masum çocuklar öldürüldüğünde, pek çok sınırı aştın" demişti.Obama, Suriye’de kimyasal silah kullanılmasının ‘kırmızı çizgisi’ olduğunu söylemiş ve bu gerçekleşirse müdahale edileceği uyarısında bulunmuştu.

Lakin müdahele falan olmadı yüz binlerce masum canından oldu.

***

Siyonistler oluşturdukları kaos üzerinden bölgede nüfus seyreltmeyi amaçlıyorlar. Ruslarda hava bombardımanları ile bu amaca hizmet ediyor.Tıpkı Çeçenistan örneğinde olduğu gibi.

***

Rusya -İran-Esed  ASTANA ve SOÇİ süreçlerine rağmen adım adım ilerliyor.Diğer üç çatışmasızlık bölgesinde rejim kontrolü sağladı.Şam-Doğu Guta ve Humus'ta Rus hava desteği ile Dera bölgesinde ise ABD 'nin muhalifleri satması sonucu.ABD İsrail için gemileri yakmış durumda.Her türlü ihanet beklenmelidir. İsrail'in güvenliği için rejimle anlaşarak muhaliflere olan desteğini çekti.

Bu sebeple devlet ricalinden -kim olursa olsun- ricamız kefereye dost most diye hitap etmesinler.

Kanımıza dokunuyor.

Allah ayetlerinde apaçık bir biçimde "Yahudi ve Hristiyanları dost edinmeyin" emrine rağmen kefereye "dostum" denmemeli.

***

Amaç çok net;Suriye'de ki İsrail karşıtı nüfusu tıpkı Filistinde Gazze Şeridinde olduğu gibi Fırat Kalkanı bölgesine hapsetmek.Diğer bölgeleri ise İsrail'e biat etmiş -peyk - güvenli sömürülebilir bölgeler yapmaktır.

***

Katil Esed'in İsrail'le barış görüşmeleri yapmak için Obama'ya gizli bir mektup gönderdiği de ortaya çıktı.

***

Durum yeterince açık şimdi hedef İdlip.

İdlip'te birileri kimyasal silah kullanacak ABD bunu bahane ederek aparatları ile birlikte İdlip'i işgal edecek.Bu bölgede yaşayan halkta kuzeye Türkiyenin oluşturduğu güvenli bölgelere  sığınacak.

Bütün bunlar olurken bizde güya seyredeceğiz.

Üstelik İdlip'te Türk askeri gücü varken...

Üstelik Astana sürecine rağmen.

Üstelik sınırlarımız tehdit altında olduğu halde.

Sizce mümkün müdür?

Bence değil.