Cuma, 22 Aralık 2023 16:53

Biz Neydik Ne Olduk

Değerli dostlar; Hani bilir misiniz bir Zeyd bin Sabitvardı.”Peygamberimi yahudiler yanlış bilgilendirebilir" diyerek 15 gün de ibranice öğrenen ve Peygamberimiz ile görüşen yahudilere çevirmenlik yapan 16 yaşındaki Zeyd bin Sabit...

Şimdi üç yaşındaki çocuklarımıza ingilizce öğretmeye başlıyoruz ve üniversite bitene kadar ingilizce görüyor.  Yetmiyor yabancı ülkelere dil öğrensin diye gönderiyoruz. 

Bunca çabaya rağmen 30 yaşına gelmiş adam adını söylemekten başka iki kelime ingilizce konuşamıyor. Ama tam bir ingiliz gibi yaşıyor. Sonra da burada; "Kudüs bizim onurumuzdur" diye slagon atıyoruz.

Yahudi gibi yaşayıp Müslümanca söylemlerle olmuyor kardeşlerim.  

Böyle ne Kudüs özgür olur, ne Şam, ne Halep...

Bu gidişle İstanbul'u, Ankara'yı kaybedeceğiz Allah korusun...

Adamlar bizim kutsal değerlerimize hakaret eden yazılar yayınlıyorlar, biz ise o yazıyı çevirecek çevirmen arıyoruz. Ama ingiliz yemeklerini, markalarını, hayat şeklini sorsan hepimiz biliriz. 

Çorabının yerini dahi annesine soran 25 yaşındaki delikanlı ile tek derdi kırılan ojeli tırnağı olan hanım kızımız ile bu aşamada biz Kudüs'u özgür yapamayız.

Hani bir de Usame vardı. 

Bizans'ın üzerine gidecek bir ordu hazırlanıyor ve onca babayiğit sahabe kendisinin o orduya komutan olacağını düşünerek bekliyor. 

Lakin Peygamberimiz 17 yaşındaki Usame'yi komutan tayin ediyor. 

Çünkü o 17 yaşındaki delikanlının orduyu hiç zaiyata uğratmadan geri getirecek kadar bu işe vakıf olduğunu biliyor.

Kaçınılmaz olan büyük bir savaşın içine adım adım ilerliyoruz ve bizim gençlerimizin birçok şeyden haberi yok.

Israil tam 12 yıldır ana okulundaki çocuklara bile savaş platformları kurarak silah kullanma ve hedefi vurma tekniklerini öğretiyor. 

Dikkat ediniz bu çocuklar 3 ile 6 yaş arasındaki çocuklar... diğer türlü 10 yaş üstü her çocuk haftada bir kez silah talimi yapıyor. 

Israil 12 yıldır kadın, çocuk demeden halkını büyük bir savaşa hazırlıyor. 

Bizim ise 17 yaşındaki oğlumuz ekmek almaya bile gitmiyor.

Biz müslümanları böldüler, küçük devletler haline getirerek yenilmesi kolay lokma yaptılar. 

Sonra da özümüzden, tarihimizden uzaklaştıracak algılar ve medya ile beslediler. 

Uyuşturdular.

Şimdi ise büyük bir dönemecin eşiğindeyiz. Zaman kısa ve yapılacak çok iş var.

Değerli Dostlar; Yaptığı işin en iyisini yapmayı hedefleyen, dürüst, Ümmetin derdiyle dertlenen Zeyd bin Sabitler, Usameler yetiştirmemiz lazım acilen...

Bir dost olarak çevremizin duyarlı olması adına Yine Zülf-i yâre dokundum.. Kalın sağlıcakla..

 

Mehmet Kanmaz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...