Pazartesi, 13 Ağustos 2018 14:05

FİNANSAL SAVAŞTA TÜRKİYE GALİP GELECEKTİR - Basın Bildirisi

Ülkemiz zor ve meşakkatli, bir o kadar da sabır isteyen bir imtihandan geçiyor. Milletimiz tarih boyunca bu tür imtihanlardan çok daha zorlarını geçirmiştir elhamdülillah. Ülkemizi meşru savaş ile alt edemeyen emperyalist güçler, günümüzde maalesef er meydanına yakışmayan gayrimeşru yöntem ve vesayet unsurları ile milletimize topyekûn savaş açmışlardır. Bizler millet olarak her zaman tek vücut halinde devletimizin yanında olduk. Hükümetimizin bu ekonomik ve finansal savaşa karşı aldığı tüm tedbirlerin uygulanmasında destekçisiyiz. Nitekim milletçe hain 15 Temmuz darbe girişiminde bu husustaki tutum ve tavrımızı net olarak ifade ettik. Bu, hiçbir karşılığı olmayan, hiçbir ekonomik dayanağı olmayan, ismine “ticari ekonomik savaş” denilen bu ahlaksız savaş belasından da zafer ile çıkacağımızdan eminiz. Millet olarak bize düşen birbirimizi Allah için sevmek, elimizden gelen tüm gayretimiz ile işlerimizi en iyi şekilde yaparak ülkemiz için eskisinden daha çok üretmeye gayret etmektir.

 

         Bizler ülkemizin, devletimizin ve aziz milletimizin bu savaşta başarılı ve muzaffer olacağına inanıyoruz. Zafer, Allah (C.C.) izni ile inananlarındır.

 

 

Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI

Asder Basın Sözcüsü

ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...