Pazar, 04 Nisan 2021 15:56

Basın Açıklaması: Vesayetçi Zihniyeti Protesto Ediyoruz

 

Dünyanın en önemli merkezinde artık  karar vericiler konumunda bulunan ülkemizde dış kaynaklı iç ihanet şebekeleri her fırsatta yeni planlar uygulamaya sokmakta olup, bu anlamda FETÖ darbesi kalkışmasının günü olan 15 Temmuz’a 103 gün kala 103 hadsiz Ulusalcı ve Fetöcü bir grup amiral  gece yarısı bildirisi ile siyasete akıl, millete ve ordu'ya ayar vermeye kalkışmışlardır.

 

Adaleti Savunanlar Derneği olarak; Bu bildiriyi lanetliyoruz. Daima demokrasinin ve millet iradesinin yanındayız.

Bu sorumsuz kişiler güya demokratik geçinen batı medeniyetinin ülkemizdeki tetikçi uzantılarıdır. Çağın gerisinde kalmış, demokrasiden ve milletin manevi değerlerinden nasibini almamış kişilerin oluşturduğu zihniyettir.

 

Millî iradeyi hedef alan darbe imalı bildiriye imza koyanların kimlere uşaklık yaptıklarını Millet olarak gayet iyi biliyoruz. Milli iradeye saygıları varsa  rütbe ve üniformalarının arkasına sığınmadan yetkiyi milletten alma cesaretini gösterip, siyasi bir platform kurup milletin huzuruna çıkabilirler

 

Milletimiz bu tür kuru darbe heveslilerine geçmişte olduğu gibi şimdide gerekli dersi verecek imkan ve kabiliyette olup, her vakit duyarlı bir STK olarak  Asder gönüllüleri ve  mensupları ile göreve hazırdır.

 

Kuzey Suriye’de, Akdeniz’de,  Libya’da, Somali’de, Irak’ta, Azerbaycan’da velhasıl dünyanın her stratejik bölgesine TSK.leri ile birlikte devletimiz bu milletin bayrağını dalgalandırdığı bir süreçte, yapılan ve yapılacak her türlü demokrasi dışı oluşumlara ve onların mensupları terör örgütlerine ve akıl hocalarına gerekli dersi vermiştir ve vermeye devam edecektir.

Darbe heveslisi bir grubun yayınladığı bildirinin kaleme alındığı ve devamlı vesayetçi çalışmaların yapıldığı kanaati ile Milletin vergileri ile hizmet maksatlı yapılan FENERBAHÇE ORDUEVİ ve varsa bu oluşumdaki başka merkez ve makamlar MSB.’lığınca derhal soruşturulup gereği yapılmalı,

Cumhuriyet Başsavcılıkları da  res’en soruşturma açmalıdır.

Adaleti Savunanlar Derneği olarak, Devletimizin yanında milletimizin içinden haykırıyoruz ki; Darbe heveslileri 15 Temmuz’u asla unutmasınlar.

Asder  bu gibi düşünce niyet ve teşebbüslerin daima karşısındadır.

Kamuoyuna saygılarımızla.

04 Nisan  2021

 

ASDER Yönetim Kurulu adına

Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI

Basın Sözcüsü

Son Düzenlenme Pazar, 04 Nisan 2021 17:34
ASDER Genel Merkezi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...