Cumartesi, 07 Mart 2015 10:36

KAOS PLANI, PARTİ KAPATMA, DÜŞEN F-4’LER

Kaos, toplumun kafasında karışıklık ve korku oluşturarak sağlıklı düşünme ve karar vermesine engel olmak suretiyle kargaşaya zemin oluşturmaktır. İç barış doğrudan hedefidir kaosun. Amacı ise, yasal ve geleneksel yollardan ulaşamadığı sonuçlara, bilgi kirliliği, yalan haber, hatta terörü kullanarak ulaşabilmektir.

CHP kapatılacakmış. Allah Allah!...

Kim söylemiş? Fuat Avni! Hadi beeehhhh…

CHP Genel Başkanı da doğrulamış ama…

Hep böyle olmuyor mu? Fuat Avni atıyor. CHP ve diğer muarızlar peşinden koşuyor.

İktidar, partisi en çok kapatılan bir siyasi ekolden geliyor. Kendisi, hem de iktidarken kapatılıyordu az daha. Parti kapatılma konuları ülke gündeminden düşmelidir. AKPARTİ’nin parti kapatma operasyonları namusudur. Bunu vatandaşta iyi bilmektedir. Dolayısı ile Fuat Avni’nin bu yemini halk yutmaz.

Ayrıca polemik ama, ey CHP, Milli görüş partileri kapatılırken neredeydiniz guzum siz?

Muhalefet Hakan Fidan karmaşasını bile kullanma derdinde. AKPARTİ şu mesajı verebilmelidir. AKPARTİ kadrolarında onlarca Hakan Fidan var. Hiç kimse Sayın Cumhurbaşkanımız açısından vazgeçilmez değildir. Daha önce de yazmıştım Hakan Fidan istifası yanlıştı, hem görev kritikliği yönü ile hem de Başbakan dâhil bu kadroları göreve getiren Cumhurbaşkanı’na rağmen O’nun tasarrufuna karşı hareket edilmemeliydi. Temayül yoklamasında hakan Fidan Tayyip Erdoğan’a rağmen en önde çıkmış. Eeee olsun artık, adam eski MİT Müsteşarı. Ancak toplumun algısını şöyle oluşturma derdinde şer cephe! Cumhurbaşkanına rağmen teşkilatlar Fidan’ın arkasında. Bana inanın teşkilatlar ve AKPARTİ seçmeninin en az %90’ı R. Tayyip Erdoğan’ın kalbini hem de Milli Görüş geçmişi olmayan biri için asla incitmez. İstanbul İl Başkanlığına geçmişte aday olan şimdi AKPARTİ Milletvekili Metin Külünk ciddi destek bulmuştu. Orada kendisine oy verenler şunu biliyordu. Çocukluğundan beri Tayyip Erdoğan’ın hep yanında olan bu insan ihanet etmezdi. Ama Sayın Fidan’ın böyle bir siyasi referansı yok. Burada asıl dikkat edilmesi gereken AKPARTİ, Fidan Polemiğini krize dönüştürmemelidir.

Gelelim F-4’lere. Havacıların uçan tabut dedikleri hurdalara. Bu uçaklar ve M-48 Tankları 28 Şubat Sürecinde İsrail’e Çevik Bir mahareti ve Demirel oldubittileri ile modernizasyona gönderildi.

İlk iki uçağımız dağa çarptı. Peki, neden F-16 uçakları bu tip kazalar yapmıyor da F-4’ler yapıyor. Adama sormazlar mı, dış etki yok diye uçakların dağa çakılması normal mi?

Ancak dikkat buyurun kaos bundan sonra başlıyor. Ardından bir F-4 daha düşüyor. İşte bu düşüşte diş etki bekleyin. Bundan sonra düşecek uçaklarda bekleyin. Maksat Havacılarımıza duyulan güveni sarsmak, TSK’nin mevcut envanterinin tamamını eleştirilir ve sorgulanır hale getirmek. Ülkemizde kurumları yeniden tartışmaya açarak kargaşanın devamını sağlamak. Özelde ise TSK’ne mesaj vermek.

Eyy Milletim, daima kendi elinizde Milli olarak yapmadığınız üstün teknoloji ürünleri her türlü dış kaynaklı malzemeden korkun. Hele de İsrail’in eli deydiyse. Unutmayın ki, ABD, İngiltere vb. de çok farklı değiller.

Alın size kaos. Bitti mi? Hayır!

Gazeteci Baransu tutuklanmış. Baro Başkanı “Olamaz!” diye kükremiş. Yahu, zamanında bu adamın verdiği evraklar sonucu yapılan tutuklamalara da kükremiştiniz. Yani bu adam zamanında sahte evrak verdi ise şimdi adalet adına tutuklanmasını en çok sizin istemeniz lazım. Evet, bundan da kaos çıkmaz. Halkımız “Eee etme bulma dünyası!” deyip konuyu kafasında kapatmıştır bile.

Hâsılı, artık halk basit yemlere gelmiyor. Çünkü yakın geçmiş hepimizi pişirdi. Biz güçlü, büyük, müreffeh ve çevresinde Lider bir Türkiye istiyoruz. Bunun yolunun istikrardan geçtiğinin bilincindeyiz. Ancak iktidar da halkı koyun gibi her dediğine inanacak ve ardından gelecek güruh olarak asla görmesin. Bu da zulmün başka bir türüdür. Ecdat ne diyor? “Zulüm ile abâd olanın, ahiri berbâd olur..” Geçmişte yapılan zulümlerin sonucu uyanan halkımızın desteği ile iktidara gelen hükümet, bizim istikbal tasavvurlarımızı geleceğe taşıma amacını en üst seviyede koruduğunu daima göstermelidir. Üç kez kuralından dolayı yenilenecek olan TBMM yapısını oluştururken bu imkânı milletimiz için fırsata dönüştürmelidir. Üzerinde şaibe olan kimseler meclise sokulmamalıdır. Ülkemizin kaosa tahammülü yoktur. Hele de ümmetin kan, gözyaşı ve iç kavgaya boğulduğu bu günlerde..

TÜRKİSTAN'DAN (YESİ) TÜM DOSTLARA SELAM.

ARSLAN BABA'NIN VE HOCA AHMED YESEVİ'NİN YURDUNDAN DUA İLE.

Halil MERT

(E) Topçu Yarbay

Strateji ve Yönetim Uzmanı

https://www.youtube.com/user/81mert1 | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.