Perşembe, 01 Haziran 2017 03:33

SIRA HİLAFET'TE Mİ

SIRA HİLAFET'TE Mİ

"Araştırmacılar, 2100 yılında Müslümanlar'ın dünyadaki en kalabalık nüfusa sahip din olacağını" söylüyorlar. Dünyada 2005 yılında 1.8 milyar Müslüman olduğunu belirten araştırmacılar, Müslümanlar'ın şu anda Hristiyanlar'dan sonra dünyadaki en kalabalık ikinci grup olduğunu belirtiyor.

Tarih boyunca dinler arası mücadele hep var olmuştur ve günümüzde de halen devam etmektedir. Bu mücadelede özellikle son onlarca yıldır hep ezilen,  örselenen, öldürülen, yerinden yurdundan sürülen, sömürülen genellikle Müslümanlar olmuştur.

NİTELİK Mİ, NİCELİK Mİ

Sayısal olarak üstün olmak elbette önemli bir şey. Dünya siyasetine hakim olmak, caydırıcı olabilmek ve "ben varım" diyebilmek için rakiplerinizden sayısal olarak üstün olmak önemlidir.

Ancak sayısal olarak üstün olsanız da; kalabalıkları aynı davaya inandıramaz ve aynı hedef etrafında birleştiremezseniz sadece "kalabalık" olursunuz!

"Talut, orduyla harekete geçince dedi ki: Allah sizi bir ırmakla sınayacak. Kim o ırmağın suyundan içerse benden değil, onu tatmayan benden. Yalnız eliyle bir avuç su alana söz yok. Irmağa gelince hemen hepsi içti, içlerinden pek azı içmedi. Talut ve onunla beraber bulunan inananlar, o ırmağı geçince, bizim bugün Calut'la ordusuna karşı duracak takatimiz yok dediler. Allah'a kavuşacaklarını umanlarsa nice azlık taife vardır ki dediler, Allah'ın izniyle çokluk taifeye üst olmuştur, Allah sabredenlerledir." Bakara, 249

Demek ki mesele çok olmakta değil, iman etmekten Allah'ın, Resulullah'ın ve liderinin sözüne inanıp itaat etmekten geçiyor!

Şu anda da yer yüzünde yaklaşık 1.8 milyar Müslüman olduğu söyleniyor. Az bir sayı mı? İslam alemi adeta başsız bir vücut gibi. Akıl yok, idrak yok, izan yok, gözü görmez, kulağı duymaz, hissiz ve sessiz..

Hani Müslümanlar bir vücut gibiydi! Suriye'de, Irak'ta, Mısır'da, Arakan'da, Filistin'de, Sudan'da, Azerbaycan'da, velhasıl dünyanın dört bir yanında Müslümanlar adeta ekin gibi biçilirken nasıl bir vücut ki kolu, bacağı tek tek kesilirken hiç acı duymaz ve bir "ah" bile çekmez!?

HAÇLI BİRLİĞİ VE HİLAFET

Şu bir gerçek ki 1.8 milyar Müslüman ve onların devletleri arasında sadece Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan müslümanlar ve tüm dünyadaki mazlumlar için en yüksek perdeden bağırıp çağırmakta ve yedi düvele karşı durmaktadır.

Bu karşı duruş Hıristiyan alemini o kadar rahatsız ettiki Hıristiyan aleminin gerçek lideri Papa, kendine bağlı tüm liderleri toplayarak hem Haçlı Birliği önündeki en büyük engel olan Tayyip Erdoğan'ın sesini kesme, hem Haçlı Birliği'ndeki çatırtıların giderilmesi, hem de Haçlıların önümüzdeki dönemde tüm dünyaya uygulayacağı yeni projeleri istişare ve tebliğ etti.

Buna karşı İslam Halifesi'nden de bir karşı adım beklenmesi kadar doğal bir şey olabilir mi? Halifemiz en kısa zamanda İslam devletlerinin liderlerini toplayacak, İslam Birliği'nin son durumu, Papa'nın Haçlı toplantısına ve dünyada uyguladıkları zulümlere karşı alınacak tedbirler ile uygulanacak planı tebliğ edecek! Kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi?

İslam dünyası bir Halife'nin etrafında tek yumruk olmadığı sürece sayısı ne kadar çok olursa olsun Hristiyanlar ve Yahudiler karşısında zelil olmaya ve rezil olmaya mahkumdur.

İslam aleminin bugünkü görüntüsü başsız bir vücut gibidir. "Yiğit düştüğü yerden kalkar!" Hilafet bu topraklarda yere düşmüş ve inşallah yine düştüğü bu topraklarda ayağa kalkacaktır. Şu anda bu bayrağı tutup kaldıracak tek lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Papa, Kraliçe ve Haçlı Birliği'nin korkusu da budur!

Erdoğan alenen ilan etsin ya da etmesin İslam'ın Halifesi'dir. İslam Halifesi'ne siyaseten değil, Allah için, imanen ve gönülden biat etmek gerekir. Halife'nin etrafında makam ve koltuk kapanlar, O'na çok yakın olup "yalnız" bırakanlar huzur-u İlahi'de bunun hesabını verebilecekler midir?

Benden söylemesi! Bırakın küçük adam olmayı, küçük hesaplar peşinde koşmayı. Allah için biat edin Halife'ye ve dava sahibi olun. Yoksa üstünde oturduğunuz koltukların altında kalır, Hak'ka hesabını veremezsiniz.

Birgün Erdoğan Halifeliğini ilan eder de ben bu dünyadan göçmüş olursam, Halife'ye sadece ve sadece Allah için şimdiden biat ettiğime şahit olun ve selam söyleyin, vesselâm..

Hakverdi ALTUĞ

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...