Pazartesi, 10 Eylül 2012 15:00

254 askeri öğrenci nasıl kıyılır?

“Dindar general rahatsızlığı” başlıklı yazımdan sonra aldığım bazı mailleri paylaşmak istiyorum.

Çünkü mail gönderenlerin çok ciddi iddiaları var.

Bu iddialar kamuoyuna iletilmelidir.

Özellikle E.Tnk. Kd. Albay Ali Çoşar’ ın son yılda 254 askeri öğrenci kıyıma uğradı kurban edildi iddiası veya bilgisi üzerinde durulması gereken bir olaydır.

Daha fazla uzatmadan tarafıma gönderilen maillerden bazılarını aşağıda sunuyorum.

***

“21nci YY.ın bir '' Türkiye  Asrı '' olacağı yolundaki dünya siyaset ve ekonomik konjonktüründeki emareleri hazmedemeyen bazı karanlık mahfillerin, kimlerin adına havladıklarını çok iyi biliyoruz.

Son sistem usullerle ''mankurtlaştırılmış'' bu insan kılığındaki millet ve devlet düşmanları,  layık oldukları mahkemelerde  ve milletin sinesinde yargılanacaklardır.

Ülkemiz, demokrasisi ve ekonomisi ilerledikçe, bu ülkenin  bizim gibi, daha nice haksız yere mağdur edilmiş has evlatlarının da gasp edilen haklarının iade edileceği günler gelecektir inş.

Haklarımızın bir kısmının iadesi gerçekleşmiştir, hamdolsun Allah'a.

Ancak, daha buzdağının görünmeyen yüzünde hala haklarını alamayan kararname mağduru eski meslektaşlarımız ile, daha filiz gibi birer askeri öğrenciyken aynı Ergenekoncu zihniyet aktörleri tarafından, KANUNSUZ BİR ŞEKİLDE ve fakir ailelilerinin omzuna binen ağır tazminat borçlarıyla  askeri okullardan atılan yüzlerce  vatan evladı; ihraç olmamak için (emekliliği gelmekle birlikte istemediği halde) EN VERİMLİ OLACAKLARI BİR ÇAĞDA genç rütbelerde  emekli olmak zorunda bırakılmış binlerce meslektaşlarımız mevcuttur.

Bunun, insan ve asker yetiştirmenin ne kadar büyük emek ve para gerektirdiğini bilenlerce, büyük bir milli kayıp olduğu sizin gibi doğruluk ve demokrasi taraftarı kıymetli insanların malumudur.

Halen de Askeri okullardaki kıyım sürmekte; birilerince, TSK'nin 10 yıl sonraki etkin komuta kademelerine, bu günlerin rövanşının alınacağı ( muhtemel darbeci kadrolar yetiştirme  hevesiyle, Türkiye'de MARKSİZM akımı ile birlikte ismi anılan ( Baascı zihniyetin Türkiye'deki temsilcilerinden ) mezhebe  aidiyet kriterine göre, öğrenciler alınmaktadır.

Tıpkı, halen Harp Okullarındaki komuta kademesine, kıyım yapacak tıynette, bu işe uygun sb.ları atadıkları gibi.

Bu meyanda, son bir yıldaki askeri öğrenci kıyımı kurbanı sayısı 254'tür.

Bu çocuklar ve aileleri,  liselerde derece ile sınıf geçmiş, vatanını ve milletini seven fedakâr ve dindar insanlardır.

Ne var ki, türlü zulümkar şeytani bir işkenceye varan mobbing teknikleri ile okullardan  uzaklaştırılmaktadırlar.

Sağduyu sahibi yetkililerin bu haksızlığa, artık bir  '' DUR'' demeleri gerekmektedir.

Allah, doğru kulunun yardımcısıdır.

ASDER  gibi derneklerin görevi kıyamete kadar devam edecektir.

Kimden ve nereden gelirse gelsin, haksızlığın karşısında dimdik durmak için insanlığın, milletimizin ve ülkemizin buna ihtiyacı vardır.”

Ali COŞAR
E.Tnk. Kd. Alb.(1981-18) (*)
Asder Ynt. Krl. Yedek üyesi
SADAT A.Ş. Ortağı ve Zh. Brl. Danışmanı