Pazartesi, 13 Kasım 2023 15:38

Netanyahu'nun sonu, Yıkık İsrail ve Sefil Yahudiler.

Tarihte bir çok zalim bulunmaktadır.
Lakin öyleleri vardır ki zalimlikte arş-ı alayı titretip kendi ibretli sonunu hazırlayarak ismini günümüze kadar taşımıştır.
Aslında bunların isimlerinin günümüze kadar gelmesinde sadece yaptıkları zülüm ve ibretlik sonları değil aynı zamanda içinde yaşadıkları toplulukları da bütünüyle intihara sürüklemişlerdir.
En refah ve güçlü haldeyken ekmek bulamaz hale gelmişlerdir.
Kendileri ya düşman tarafından öldürülmüş, ya kaçmış başka yerlerde öldürülmüş, ya halkı tarafından linç edilerek öldürülmüş, ya da intihar etmek zorunda kalmışlardır.
İşte Firavun, Nemrut, Hitler, Lenin, Stalin, Troçki, Mussolini... 
Yahudi milleti şu savaşa kadar en refah ve zenginlik seviyesine ulaşmıştı.
Bir zamanlar Hitler tarafından toplu katliamlara uğrayan Yahudiler, İsrail devletinin kurulmasından itibaren sürekli Filistin topraklarını işgal ede ede zalimliklerini artırdılar. Geldikleri noktada öyle zalimleştiler ki, başlarına da bugüne kadar en büyük zalim olan Netanyahu'yu getirdiler. Efendimiz Hz. Muhammed (ASM) dediği gibi "layık olduğunuz gibi yönetilirsiniz" kaidesince zalimleştiler, azdılar ve başlarına da zalim, azgın ve katil Netanyahu'yu getirdiler.

Daha da zenginleşeceklerini zannettiler lakin Hitler misali yok olup halkının da bir lokma ekmeğe muhtaç olacağı zemini hazırlıyor. Belki bu savaşta İsrail halkı tarafından kör bir kurşuna kurban gidecek, belki linç edilecek, belki intihar edecek, belki sebep olduğu İsrail kaybı sonucu savaş mahkemesinde yargılanıp asılacak ya da idam edilecek. Filistin İzzeddin El Kassam mücahitlerinin elinden ölecek kadar şerefli değildir. O bir şekilde geberecek ama olan İsrail halkına olacak.

Nitekim bu savaş insanlık tarihinin en utanç verici, zalim, vicdansız, ahlaksız, vahşi savaşıdır. Hitler bile hastane vurmadı. İsrail vurdu. Üstelik hahamların fetvasıyla. Hani şu İsrail halkını Tevrat'tan koparıp Talmud'a bağlayan sapkın ve Yahudileri komple cehenneme sürükleyen hahamlar. Vicdansız, insafsız, imansız hahamlar. 

Ey İsrail halkı!
Aranızda Netanyahu ve hükümetinin defterini düzün.
Ayaklanın ve nasıl ki o sizin çocuklarınızı ölüme sürüklüyor, siz de onu idam edin. Yoksa daha çok çocuğunuz ölür.
Vallahi, billahi ölümü şeref sayan ve ölüme bayrama, düğüne gider gibi giden korkusuz, cesur ve imanlı Kassam mücahitleri vardır.
İsrail ordusu bunca zaman hep sivilleri öldürdü. Kaç Mücahit öldürebildi, nerdeyse hiç. Hiç şüpheniz olmasın. Gazze'yi yerle bir de etseniz göçük altından mücahitler çıkıp siz işgalcileri imha etmeye devam edecek.
En son tünellere girseniz orada yok olursunuz. Zaten mücahitler de bunu istiyor.
Ey İsrail halkı!
Başınızdaki katilleri siz idam etmezseniz onlar zulme devam eder ve ansızın tünellerden Tel Aviv'e dahi mücahitlerin geldiğine şahit olacaksınız. 
Ey İsrail halkı, Netanyahu ve hükümeti kendi iktidarı için bunca asker çocuğunuzu öldürttü. Nicesi yaralı. Böyle devam ederse daha nicesi ölecek. Savaşa gitmemek için kafayı yiyip travma yaşayanları saymıyorum bile. Böyle giderse toplu olarak yok olacaksınız. 
Ey İsrail halkı!
Netanyahu ve hükümeti sizin hurma bahçelerinizi kesti. Ekonominiz yerle bir edildi. Mallarınız kalıcı boykut ediliyor. Netanyahu ve hükümeti yüzünden bir daha asla eski refahınıza ulaşamayacaksınız. Rezil rüsva olacaksınız. 
Ey İsrail halkı!
Netanyahu ve hükümeti savaş tarihinin en ahlaksız, en şerrefsiz savaşını yapıyor. Hastane, cami, kilise, mülteci kampı vuruyor. Artık ne İsrail'de ne de dünyanın herhangi bir yerinde Yahudiler asla güvende olmayacaklar.
 Bakın daha dün size her türlü destek vereceğini söyleyen devlet başkanları şimdi tek tek aksine açıklamalar yapıyor. Çünkü bu kadar şerefsiz bir savaş olacağını onlar da bilmiyor ve tahmin etmiyorlardı.
Sona yaklaşıyorsun ey İsrail!
Tarihsel sürece baktığın zaman kaçışın yok.
Netanyahu ve hükümeti İsrail'i yıkan hükümet olacak. Kudüs tekrar huzur mahalli olacak.

Nasıl ki bugün Ayasofya'ya her dinden insanlar gelip huzur buluyorsa, Mescid-i Aksa'ya da her dinden insanlar gelebilecek. Siyonist köpek askerlerin pis botlarıyla değil, iman selametiyle Mescid-i Aksa'ya girilecek.
Ve katil, zalim, alçak Netanyahu ile hükümeti!
Sonunuz Hitler gibi olacak.
Devletinizde Almanya gibi taş üstünde taş kalmayacaktır. İsrail'i kendi ellerinle yıkılmaya, Yahudi halkını kendi ellerinle sefalete sürüklüyorsun. Hitler de senin gibi yıkılmayacağını sanıyordu. Ama yıkılıp gitti. Üstelik arkasında sefil bir millet, yıkık bir devlet bırakarak. 
İşte Netanyahu'nun sonu. Yıkık İsrail ve sefil Yahudiler.

Adnan Kalkan

 

Adnan Kalkan

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...