Cumartesi, 09 Nisan 2011 12:28

YAŞ mağdurlarından Başbakan Erdoğan'a teşekkür

Özellikle 28 Şubat döneminde TSK'dan ilişiği kesilen YAŞ mağdurları haklarının iade edilmesinden dolayı Başbakan Erdoğan ve milletvekillerine teşekkür etti.

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER) Bursa Şube Başkanı Arif Çelenk, çıkarılan yasa ile YAŞ mağdurlarının aklandığını ve zedelenmiş itibarlarının iade edildiğini söyledi. Çelenk, "Yasanın hazırlanması ile bizzat ilgilenerek bu şekle gelmesini sağlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'nin her kademedeki değerli milletvekillerine teşekkür ediyoruz." dedi.

 

 

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1119150&keyfield=7961C59F

Son Düzenlenme Pazartesi, 19 Mart 2012 15:55
Zaman Gazetesi

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

2 yorum

  • Yorum Linki Bekir KAYA Cuma, 03 Haziran 2011 15:32 yazan Bekir KAYA

    sayın:ASDER YÖNETİCİLERİNE,28 ŞUBAT 1997 m.g.k neden olduğu post modern darbenin yöneticilerini YÜCE TÜRK MİLLETİ Adına DAVA cıyım,Bu benim şahsi meselem değildir.Bu konuda yardımlarınızı bilgilerinize arz ederim,saygılarım ile.

    Raporla
  • Yorum Linki Bekir KAYA Cuma, 03 Haziran 2011 15:26 yazan Bekir KAYA

    Başbakanım, Sayın:Recep Tayyip ERDOĞAN ının Y.A.Ş Kararı ile mağdur olan ben ve benim gibi kardeşlerimin haklarının iadesindeki haktan yana kararlı tutumu nedeni ile ailem ve kendim adıma teşekkür ederim.RABBİM Asder ve Başbakanımdan razı olsun,Rabbim şahidim olsun ERDOĞAN'' HAK ''tan yana dır.

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...