Cumartesi, 19 Mart 2016 17:32

DIŞ GÜÇLERİN VE TERÖRİSTLERİN ORTAK HEDEFİ ERDOĞAN

     Terörle 35 yılı aşkın bir süredir birebir mücadele eden ve bu nedenle dünyada en tecrübeli ülkelerden biriyiz. Peki neden hala bu terör belasını bitiremedik?

Ankara'daki hain saldırılardan sonra özellikle sosyal medyada MİT'e ve İçişleri Bakanlığı'na karşı "istihbarat alamadıkları ve patlamaları önleyemedikleri" gerekçesiyle bir çok eleştiriler yapıldı. İstihbarat ciddi bir organizasyondur. Çok uzun yıllar emek vermek ister. Türk istihbaratı da uzun emekler verilerek oluşturulmuş, hem içerde hem uluslararası alanda sayısız başarılara imza atmış dünyanın en iyi istihbarat teşkilatlarından biridir. PKK ile mücadelede de başarılı olmamızda en önemli katı sunan kurumlarımızdan biri hiç şüphesiz MİT'tir.

Ancak Paralel Yapı'nın PKK içinde bulunan ve terörle mücadelede çok önemli rol üstlenen MİT elemanlarının listesini PKK'ya verdiği kulaktan kulağa duyuldu. Açığa çıkan bu elemanların kiminin PKK tarafından öldürüldüğü, kiminin de kaçmak zorunda kaldığı söyleniyor. Paralel'in yaptığı bu ihanetten sonra PKK terörü iyice azdı.

Devletimiz güçlüdür, büyüktür. Kimdir bu Devlet?  Sen, ben, o! Devlet biziz, hepimiziz. Devletimize bugünlerde her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız.

Türkiye'de ve yurtdışında ne kadar terorist varsa MİT tarafından isim isim bilindiğine inanıyorum, inanmak istiyorum. Devletin haberi olmadan yaprak kımıldamaz, kımıldamamalı!

Geriye kalan terörle ve teroristle nasıl mücadele edileceği. İllegaliteyi yöntem edinmiş terör örgütleriyle Demokratik yollarla mücadele olabilir mi?

Gün Devlete, MİT'e, Askere, Polise, vs saydırma, eleştirme günü değil; gün Devletimize, MİT'imize, Askerimize, Polisimize sahip çıkma günüdür. Yanında olma, destek olma günüdür.

Türkiye uzun yıllardır ilk defa içten ve dıştan bu kadar çok baskı altına alınmaya çalışılıyor. İçerden PKK terörü bir yandan, HDP Milletvekilleri diğer yandan, yine ağaç, çiçek, böcek bahanesiyle Artvin başta olmak üzere çeşitli illerimizi karıştırmaya çalışan küçük geziciler ve illegal sol örgütler, dışardan PYD/YPG, DEAŞ, Suriye, Irak, Rusya.

Patlayan bombalar neticesinde ölen ve yaralanan insanlarımız, ayrıca tedirgin olan halk. Rusya'nın anlamsız düşmanlığına bir de patlayan bombalar eklenince turizm sektörü ciddi bir krizin eşiğine geldi. Komşularımızda devam eden iç savaşlar, Rusya ile olan gerilim, İran'ın dengesiz komşuluk siyaseti neticesinde ihracatımız oldukça daralmış durumda.

Bölgenin ve dünyanın en azılı terorist örgütleri oturmuş "Erdoğan ve Ak Parti iktidardan gitsin!" diye protokol yapıyorlar. Ankara'nın göbeğinde peşpeşe patlayan bombalar. İnsanlarımız hem ekonomik olarak, hem de terörle sıkıştırılıyor. Adeta ülke psikolojik olarak birşeylere hazırlanıyor.

Ancak iç ve dış düşmanlarımızın ülkemizi el birliği ile sokmaya çalıştığı bu girdaptan aziz Milletimizin feraseti çıkaracaktır.

Allah yâr ve yardımcımız olsun..

Son Düzenlenme Cumartesi, 19 Mart 2016 17:39
Hakverdi ALTUĞ

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...