Pazartesi, 22 Ekim 2012 12:48

Ankara Notları

Aziz ve Kıymetli Asder Mensupları,

Sizlerin duaları ile katıldığımız Darbeleri Araştırma Komisyonu toplantısını basından da takip ettiğiniz şekilde etkin ve olumlu bir şekilde icra ettik. Özellikle Nevzat Hocamın kusursuz bir şekilde hazırlandığı ve Asderin Kurumsal kimliği ile organize ettiği bu görüşme ile Darbe ile ilgili hususlar Komisyona çok etkili bir şekilde izah edildi. Başta Nevzat Hocamdan , bu takdim de emeği geçen herkesten ve siz duaları ile destek veren tüm mensuplardan Allah Razı Olsun.

Asderin hazırlamış olduğu Darbe ile ilgili "Kitap , dökümantasyon " her bir Komisyon üyesine birer takım olarak takdim edildi.

Nevzat Hocam çok güzel ve akıcı anlatımla Darbenin bütün yönlerini kendi şahsi mağduriyet örneği üzerinden de Komisyona izah etti. ( Hiç bir konu eksik kalmadı)

Yaklaşık 2 saat süren anlatımda özellikle Nevzat Hocam halen Darbe tehditinin varlığını izah ederek , tehlikenin şu an itibari ile uykuda olduğunu ve bitmiş kabul edilmesinin ise çok büyük bir yanılgı olacağını ısrarla vurgulayarak, "darbe tehditi algılamasının" halen en önemli tehlike olması gerektiğini etkin bir şekilde belirtti.

Ankaradan Kemal Şahin Ağabeyin de tanık olduğu ve şahsen yaşadığı Darbe planlaması notları ve mağduriyetlerini anlatması , Darbecilerin zihniyetinin ve Darbeye gidişin anlaşılması açısından tam bir tamamlayıcı olmuştur.

Pür kusur bu kardeşinizin en son olarak mağduriyetini anlatması ile Darbecilerin yaptıklarının ve sonuçlarının komisyon tarafından tam manasıyle anlaşılmasına vesile olmuştur.

Elhasıl; Sizlerin çok kıymetli duaları, Asderin Kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde hazırlığı ve  Nevzat Hocamın manevi , kurumsal, bilimsel ve şahsi kimliğinin bütünleşmesiyle Komisyona etkin , kusursuz bir takdim yapılmıştır. Allah C.C hayırlara vesile kılsın ve zalimlere hiç bir zaman fırsat vermesin. Amin.

Allah Yar ve Yardıcımız olsun.

Selam ve Hürmetlerimle

S. Güray Balatekin

Son Düzenlenme Pazartesi, 22 Ekim 2012 15:34
Sadık Güray Balatekin

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

1 yorum

  • Yorum Linki CEYRULLAH Salı, 30 Ekim 2012 15:58 yazan CEYRULLAH

    Güray Bey başta şahsınız olmak üzere Nevzat Hocama ve Kemal bey gayretlernizden dolayı çok teşekkür ediyorum.Allah sizlerden razı olsun ve emeginizi boşa çıkarmasın .

    Raporla

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...