Cumartesi, 26 Kasım 2016 19:33

Haçlı Savaşı, Türkiye ve Erdoğan

HAÇLI SAVAŞI, TÜRKİYE VE ERDOĞAN

Kim ne derse desin; Ortadoğu'da oynanan oyun bir HAÇLI SAVAŞI'dır.

Bu savaşta bir yanda Amerika, Avrupa, İsrail, Rusya; işbirlikçileri İran, Irak, Suriye, Mısır; piyonları PKK, FETÖ, PYD;

Diğer yanda TÜRKİYE ve TAYYİP ERDOĞAN!

Tarafını seç! HAKK'tan yana mısın? KÜFFAR'dan yana mı?

15 Temmuz darbe girişiminin arkasında ABD ve Almanya'nın olduğuna bütün Türk Milleti kani iken, elimiz kolumuz bağlı, birşey yapamıyoruz.

Darbe girişimini ve darbecileri bir kez dahi olsa kınamayan Haçlı Ordusu'nun Avrupa kanadı; bir kaç terör olayı oldu diye OHAL ilan eden Fransa ve ABD'ye hak verirken; Meclis’i bombalanan, Cumhurbaşkanı suikastten son anda kurtulan, iki binden fazla sivil insanı ve güvenlik gücü hunharca öldürülen ve yaralanan, demokratik devlet yapısı tam uçurumun kenarında felaketten dönen, milli iradenin yok edilmeye çalışıldığı Türkiye'de seçilmiş hükümet OHAL ilan edince peş peşe kınamalar yayınladı.

ABD darbenin bir numaralı sanığı Fetö elebaşı Fetullah Gülen'i kendisine sunulan yüzlerce belgeye rağmen hala vermiyor. Aynı ABD darbe gecesi kazanan belli oluncaya kadar sessiz kalmayı tercih etti.

Almanya ise son dönemde tam bir Türkiye düşmanı politika izliyor. Sözde Ermeni Soykırımı oylamasını müttefiki Türkiye'nin tüm karşı çıkmasına rağmen meclisine getirdi ve kabul etti. Alman medyası Erdoğan aleyhinde adeta bir kara propaganda harekatı başlattı.

Avusturya Türkiye'nin terörle mücadeledeki başarısından rahatsız olmalı ki, silah ambargosu koydu.

Avrupa göçmenlerle ilgili vermiş olduğu sözleri her zaman olduğu gibi tutmadı.

Avrupa Parlamentosu Türkiye ile yürütülen üyelik müzakerelerini durdurma kararı aldı.

Haçlı ittifakı şimdide ekonomik olarak Türkiye'yi ve Tayyip Erdoğan'ı köşeye sıkıştırmaya çalışıyor.

Kim ne derse desin bu HAK ile BATIL'ın mücadelesidir. Herkesin söylediği bir şey var: "Erdoğan bu mücadelede yalnız bırakıldı!"

Yönetim bir ekip işidir. Yaptığını Allah için yapacak, davasına Allah için inanacak, liderine Allah için uyacak bir ekip.

"Muhammed Miraç'a çıktım diyor" diye şikayete, yalanlamaya gelen kafirlere "Muhammed diyorsa doğrudur" diyen Hz Ebubekir misali yol arkadaşı.

Reis'in tavsiyesi ile bıyık bırakma yarışına girenlerin bir çoğu ezan okununca namaz kılma yarışına girselerdi, Erdoğan bu kadar yalnız kalır mıydı?

Partiyi, Külliye'yi ve üst düzey bürokrasiyi dolduranların çoğu bu davaya gerçekten inansaydı Erdoğan'ın ardında duran beş yaverden dördü hain çıkar mıydı?

Allah bilir; bizim için İslam Dünyası'nın lideri olan ve gönülden biat ettiğimiz Erdoğan'ın namaz kıldığı  Millet Camii'ne imam seçerken bile özen göstermemişlerdir!

Evet, Fırat'ın kenarında bir kurt kuzuyu kapsa Allah bunu Erdoğan'a soracak! O zaten bunun bilincinde. Ancak Aynı Allah Erdoğan'a -Allah muhafaza- bir şey olursa bunun hesabını hepimize sormayacak mı?

Bu kavga makam kavgası, ikbal kavgası, dünyalık kavgası değil beyler! Uyanın artık, bu kavga HAK ile BATIL'ın kavgası!

Tarafını seç! HAKK'tan yana mısın? KÜFFAR'dan yana mı? Vesselâm..

Hakverdi ALTUĞ