Çarşamba, 11 Aralık 2013 11:52

Asıl Mesele

Merhum Menderes iktidarından itibaren “hâkimiyetin kayıtsız şartsız millet”te olmasını istemeyenler, siyasi bir partiyi demokratik yol ile hem İKTİDAR hem MUKTEDİR yapan büyük kitle'den küçük kitleler'in aynen UHUD DAĞININ ETEKLERİNDEKİ OKÇULAR GİBİ yerlerini terk etmesini bekliyorlar. Ve maalesef ufaktan ufaktan yerler terk ediliyor.

 

"Ben bir kişiyim yerimden oynasam ne olacak?" ve "Sizin sayınız kaç ki yerinizi terk etseniz kaç yazar?" demeye başlayan büyük kitle maalesef dağılmış gibi görünen ANTİ DEMOKRATİK GÜÇLER'in boşalttığı alanları ganimet zannedip demokrasi mücadelesindeki her biri hayati önem taşıyan mühim siperlerini terk etmeye başladılar.

 

Henüz Uhud'da iman etmemiş olan savaş dehası Halid Bin Velid gibi ANTİ DEMOKRATİK VESAYETİN dâhi taktisyenleri, ellerindeki yedek karanlık güçlerle DEMOKRASİ DAĞININ ARKASINA dolanmaya başladılar. “Erdoğan bitti!, İktidar düştü! Büyük Kitle Dağıldı!” çığlıkları ile psikolojik harp'in yeni bir taktiğini başlattılar... Hâlâ haberiniz yok mu?

 

Bilmiyor musunuz ki HÂKİMİYET MİLLETİN İRADESİ'nden tekrar KARANLIK VESAYETLERİN ÇETELERİ'ne geçerse bu ülkede ne CEMAAT ne CEMİYET ne BASIN ne YAYIN ne İADE-İ İTİBAR YASASI, ne KAZANILMIŞ HAKLAR ne KAZANILACAK HAKLAR ne OKULLAŞACAK DERSANELER ne de OKULLAŞMIŞ DERSANELER kalacak... Kısaca HİÇ BİR ŞEY kalmayacak. “Yorgan gider kavga biter.”

 

ASDER, MİLLET İRADESİ CEPHESİ'nde cismi küçük fonksiyonu büyük bir kitledir. Her bir üyesi, gönüllüsü, yakından veya uzaktan destekleyeni UHUD DAĞININ ETEKLERİNDEKİ her bir SAHABE KADAR DEĞERLİDİR. 

 

Değerli dostlar, yerlerinizi terk etmeyin, terk edenler hem kendi nefislerinizle, hem de başkalarının nefisleriyle çekişmeyi bırakıp mühim nöbetlerinize dönün. Eğer DEMOKRASİ MÜCADELESİNİ bu İKTİDARA elbirliği ile kaybettirirsek kaybeden AKP, ERDOĞAN, GÜL, CEMAAT, DEMOKRASİ olmayacak.

 

HÂLÂ ANLAMADINIZ MI, kaybeden MİLLET İRADESİ olacak, ANTİDEMOKRATİK VESAYETLERİN KARANLIK ÇETELERİ kazanacak.

Kemal Gökdoğan

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...