Salı, 12 Ocak 2016 10:35

SİHİRLİ KELİME "KUMPAS"

Halk arasında bir söz vardır. Birine kırk gün delisin dersen delirmesi içten değildir.
TSK daki milletin değerlerine ve laikliği perde ederek dinine  savaş açan darbeciliği savunan askerler ergenekon va balyoz davalarından parelelciler bize kumpas kudu diye feryat ettiler azimle dillendirdiler sonunda millet nezdinde olmasada mahkeme kanunlar nezdinde beraat ettiler.
Şimdi de ergenekon ve balyoz davalarından hüküm alan sonra beraat eden milletin değerlerine ve laikliği perde ederek dinine  savaş açan bu  darbeci askerler yargılandıkları 28 şubat davasında aynı argümana sarılıp bize kumpas kuruldu diyorlar.
Beyler size kumpas kurulmadı. Sizler milletin değerlerine dinine savaş açtınız.
Sizler başörtü takan anneyi evladının yemin törenine keyfi olarak almadınız.
Sizler maltepedeki 1nci zirhlı tugay camisini kapatıp hoporlöründen müzik yayınladınız.
Sizler beyazıt camisinden çikan cemaate kurşun atmayı planladınız.
Sizler milletin seçtiği başbakanı irticacı yaftasiyla yaftalayıp tutuklamayı planladınız.
Sizler milletin sesine kulak veren onların değerlerine sahip çıkan siyasilere her fırsatta rahmetli menderesin idam sehbasındaki resmi gösterdiniz.
Sizler yapacağımız darbede bize engel olur diye vatanına milletine dinine bağlı binlerce subay astsubayı yargılamadan iftira atarak ordudan attınız.
Sizler milyonları fislediniz irticacı, solcu, bölücü dediklerinize kırmızı, kemalist bizden dediklerinize mavi kuvvet dediniz.
Sizler .....
Sizler....
Sizler özet olarak söylersek vergileri ile sizleri besleyen milleti hor görüdünüz, inançlarını hafife aldınız millete savaş açtınız.
Sizlerin yaptıkları saymakla bitmez hoş saymayada gerek yok zira bu millet bunları yaşadı.
Yine söylüyorum beyler size kumpas kurulmadı.
Evet parelelciler kumpas kurdu ama size değil.
Sizleri bahane ederek kendilerinden görmedikleri islamı diyaloğ adı altında sulandırmayan, kafir ve zalimleri dost edinmeyen, milletinin değerlerine sahip çıkan ve inaçlarını yaşamada taviz verip takiye yapmayan, eşlerinin başörtülerini açmayan askelere kumpas kurdu.
Çeşitli entirika ve düzmece belgelerle bu askerleri sizden göstermeye çalışıp ergenekon balyoz davalarına dahil ettiler ki terfide önümüz açılsın.
Bu parelelcilerde; sizler gibi vesayetcidirler.
Sizler gibi milleti güdülecek koyun görürler.
Amaçları sizden boşalan yerlere çöreklemekti. Oyunları bozuldu.
Sizlerde bunu fırsat bilip bize kumpas kuruldu naraları ile kumpas kurulan vatan evlatları yüzü suyu hürmetine ergenekon ve balyozdan kurtuldunuz.
28 şubat davasından kurtulmanız zor zira yaptığınız zulümleri milletin her kesimi yaşadı ve hala hafızalarda.
Size kumpas kurulmadı 28 şubatta siz millete kumpas kurdunuz. Cezasını cekeceksiniz.

Nurettin Yavuz

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

asder logo

Adaleti Savunanlar Derneğinin ilkelerini benimsiyor ve her alanda "adalet"değerini temel alan kural ve uygulamaların gerçekleştirilmesi için mücadele çalışmalarına katılmanın gereğine inanıyorsanız; bizi takip edin...