Cuma, 05 Ekim 2018 11:58

Eğitimli Milli Ordu

Bir milletin, millet olarak kalabilmesi için bağımsız bir devleti olması şarttır. Bağımsız bir devletin var olabilmesi ve devam  etmesi de; Milletin değerleriyle yetiştirilmiş, muasır bilgi ve teknoloji ile donatılmış disiplinli bir ordu ile mümkündür.Türk ordusunu eğiten ve donatan NATO zihniyeti olmuştur.NATO karargahlarında  görev yapmayan  hiçbir subay generallikte terfi ettirilmez.Hele hele komuta kademesinde yer alamaz.NATO ya kim hakimdir ? ABD değil mi? Şimdiye kadar Türk ordusuna hakim olan gerçekte ABD olmuştur.İhtilâllerin yapılmasında da O nun dahli vardır. Nitekim 12 Eylül ihtilâli yapıldığında  'Our boys have done it ' (Bizim çocuklar başardı diyecektir).
Bu gerçek hiçbir zaman unutulmamalıdır.
Silahlı kuvvetleri TÜRK  MİLLETİ beslemiş, evlatlarını kınalayıp teslim etmiş, gerektiğinde
de' Vatan için şehid olsun' demiştir.Halende demeye devam ediyor. Ama ne olmuş? Milletin evlatlarının eline silah verilerek    'Millete karşı, sözüm ona Millet kurtarılmıştır '! Bu 80 yıldır böyle olmuştur.
Niye böyle olmuştur? ÇÜNKÜ; Silahlı kuvvetlerin cesedini Millet beslemiş, ama aklını, düşüncesini ABD(NATO) ZİHNİYETİ BESLEMİŞTİR.
KALIBI TÜRK, RUHU BÂTIL FİKİRLERLE BESLENEN, MİLLETİN DEĞERLERİNE YABANCI BİR GÜÇ OLUŞMUŞ VE BU GÜÇ MİLLETE VÂSİ
TAYİN EDİLMİŞTİR.
GEREKTİĞİNDE DE VÂSİLİK VAZİFESİNİ YAPMIŞTIR.
27 Mayıs, 71 muhtırası, 12 Eylül,
28 Şubat ve nihayet 15 Temmuz darbe ve darbecikleri böyle olmuştur.
ÇARE NEDİR ?
ÇARE;
MİLLETİMİZİ, CAHİLİYE MİLLETİ OLMAKTAN ÇIKARAN, ' ASR-I  SAADET MÜSLÜMANLARI' HALİNE GETİRECEK OLAN KUR'ANÎ DEĞERLERE GERİ DÖNÜP, KUR'AN AHLÂKI İLE AHLÂKLANMAKTIR.
BÖYLE BİR MİLLETİN ORDUSUDA BÖYLE OLACAKTIR.İŞTE O ZAMAN; AKLIDA, VÜCUDU DA MİLLET OLUR.DONANIMI YERLİ VE MİLLÎ OLUR.İŞTE O ZAMAN ÂLEM-İ İSLÂMA DA NUMUNE-İ İMTİSÂL  OLUR.
BUNLAR YAPILMADIĞI TAKTİRDE DE KURU BİR HAM HAYÂL, ECDATLA ÖVÜNME MASALI OLUR VESSELAM.

Okunma 219 defa Son Düzenlenme Cuma, 05 Ekim 2018 12:02
Prof.Dr.Yusuf ÖZERTÜRK

E-Bülten

E-bültenimize üye olun. Haber ve duyurularımızı kaçırmayın.

Spam göndermiyoruz.

Bu sitede yer alan yazılar, makaleler, haberler yazarların sorumluluğundadır. © 2018 ASDER. All Rights Reserved.

Design & Development by JoomShaper